Nou medalles als Campionats de Catalunya

• Eloi Palau revalida per quarta vegada el títol absolut masculí
  • Alba Riera guanya de nou el títol absolut femení
  • Trialsport obté nou medalles: dos ors, tres plates i quatre bronzes

Els Campionats de Catalunya de Trial 2024 vam tenir lloc el passat dia 1 de maig a Vic. La gran cita del trial català es va portar a terme a les instal·lacions del Mas de Bigues de Vic.

Quart títol consecutiu per a Palau
Eloi Palau ha revalidat el títol de Campió de Catalunya absolut masculí, quart consecutiu, Palau va realitzat una prova gairebé perfecte on va obtenir 550 dels 600 punts possibles. El vigatà Martí Riera (400) fou segon i Domènec Lladó (350) tercer.

Riera demostra el bon nivell de forma
Per la seva banda, Alba Riera (430) va demostrar que manté un molt bon nivell de forma a la categoria elit, revalidant per segona vegada el títol de campiona catalana absoluta per davant d’Andrea Pérez (300) i de Laia Esquís (300).

Podis en sub23, cadets i infantils
També hi va haver medalles per Arnau Blancafort en categoria sub23 i per Marc Juvanteny en categoria de cadets, on van obtenir la medalla de bronze. Pel que fa als infantils masulins, Eloi Batlle i Adrià de Rio van pujar al podi com a segon i tercer respectivament, mentre que les infantils femenines Aina Gonzalo i Aina Pujol també hi van pujar al podi com a segona i tercera respectivament.

Primera posició d'escoles
En la classificació d’escoles el Trialsport Club Esportiu va obtenir la primera posició compartint el podi amb el Club Trial St. Pere de Torelló (Level), que fou segon i el Club Ciclista Trencacames (Trial Evolution), que fou tercer. Aixi mateix cal destacar la participació de Benet Barniol (junior); Adrià Morell i Nil Hosta, (infantil); Jordi Costa, Roc Arroyo i Lluc Prat (alevins); Lluc Cunill, Ger Hosta i Guim Ausió (principiants); Jan Ausió i Umbert Clota (open blanc); i Sira Parramon (open negre).