CA | ES

Qui som

Inicis

Trialsport va néixer a principis de 1997, després d'uns anys d'activitats de Dani i Blai Parramon relacionades amb l'esport del trial, esport en què varen iniciar-se l'any 1986.

Trialsport, com a escola, va néixer de la necessitat d'alguns pares que havien regalat bicis de trial als seus fills i filles, i buscaven algun lloc on poguessin aprendre la tècnica del trial. En aquells moments, en què en Dani i en Blai estaven al més alt nivell esportiu, la creació i desenvolupament d'una escola representava una gran motivació i un repte engrescador!

La primera localització de Trialsport va ser al pati de casa amb material que els havia procurat en Josep, el seu pare, persona que va ser fonamental en els inicis de l’aventura, així com en el posterior creixement i continuïtat.

Creixement

El pati de casa es va fer petit amb pocs anys, i l'ajuntament de Calldetenes va cedir un terreny on instal·lar un nou circuit. Aquest, situat en un espai públic, va incrementar la visibilitat a l'esport i va permetre augmentar el nombre d'alumnes, convertint Trialsport en la primera escola de Catalunya que oferia classes de trial de manera regular i constant, amb unes estructures, horaris i programació ben definits, que és el que demanaven els usuaris. Els alumnes venien d'arreu d'Osona però també de les comarques de Girona, del Maresme, del Vallès ... Ja en aquesta època es va començar a oferir cursets d'estiu i serveis d'extraescolars a diversos centres educatius, una aposta en què Trialsport va ser capdavantera ja que no existia una gran oferta en aquest sentit. A partir d'aquest punt l'escola es va professionalitzar de manera definitiva.

L'any 2000 Trialsport va organitzar la primera edició de la Copa Osona amb la finalitat d'oferir un escenari de competició i motivació als alumnes de l'escola.

Valors

El principal objectiu de Trialsport és aconseguir que els alumnes gaudeixin del trial creant adeptes que el practiquin durant molt de temps. La nostra finalitat no és formar grans campions sinó transmetre els valors que identifiquen l'esport, com la companyonia, la disciplina, la planificació, les rutines relacionades amb la cura dels materials, els hàbits saludables, etc. que més endavant els alumnes podran aplicar a tots els àmbits de la seva vida. Des de Trialsport fem tot el possible perquè els nostres alumnes recordin els bons moments amb els companys, i adquireixin hàbits i valors que els puguin ajudar en el seu creixement personal.

Trialsport es caracteritza per tenir un ventall d'alumnat molt diferenciat, des dels qui fan trial per divertir-se un cop a la setmana, fins els que els agrada competir ja sigui a nivell local, nacional o internacional. Aquest fet ens obliga a disposar d’un equip de monitors i entrenadors amb perfils molt diferenciats que ens permeti atendre totes les necessitats, nodrint-nos sobretot d'ex alumnes de l'escola a qui hem pogut observar les aptituds pedagògiques i tècniques necessàries. Aquests monitors i entrenadors, formats amb els nostres propis valors, ens ajuden a transmetre els valors de Trialsport.

TRIALSPORT • Sant Tomàs 12 - 08506 CALLDETENES • t. 629 888 111 • info@trialsport.es
© 2019 Tots els drets reservats.