CA | ES

Trialsport Camp

Debido a la situación provocada por el Covid-19 este año no habrá el Trialsport Camp, disculpen las molestias

TRIALSPORT CAMP
Trialsport Camp és un campament d'estiu divertit i diferent a tots els altres. Al Trialsport Camp els participants aprenen i milloren la modalitat del Trial compaginant-ho amb la pràctica de l’anglès oral (listening i speaking). Tot això en un context lúdic i en un entorn natural. Serà una experiència inoblidable per als participants, tant pels que descobreixen aquesta modalitat esportiva com pels que en són uns practicants habituals. El Trialsport Camp disposa d'un total de 23 places disponibles.

DATES i EDATS
El Trialsport Camp tindrà lloc del 15 al 20 de juliol de 2019 i està adreçat a nens/es nascuts a partir de l’any 2012 i anterior, 7 anys i més. Poden participar-hi nens/es de qualsevol nivell tècnic. Arribada dilluns dia 15 de juliol entre les 18h i les 19h, sortida dissabte dia 20 de juliol entre les 17h i les 18h

OBJECTIUS
•Potenciar la pràctica de la modalitat del Trial i altres activitats esportives amb un valor educatiu
•Ajudar en el desenvolupament físic i intel·lectual dels nens/es
•Fomentar la capacitat de relació amb els altres
•Transmetre respecte envers la natura i el seu entorn
•Practicar la llengua anglesa oral (listening i speaking), fixant els coneixements que els participants han adquirit durant el curs.

ALLOTJAMENT
L’allotjament serà a la casa de colònies de Sant Julià de Vilatorta (Osona) la qual disposa de tots els serveis per passar uns agradables dies. Comptem amb piscina, pistes multiesportives i àmplies zones verdes.


EQUIP TÈCNIC
Som uns apassionats de l’esport i enamorats del ciclisme, en especial de la modalitat del Trial. Un any més comptarem amb un equip d’alt nivell format per als ja coneguts Eloi Palau, Jordi Araque i Martí Aran el rider japonès Tomu Shiozki, Campió Asiàtic i medalla de plata al mundial junior. La seva presència ajudarà als participants a posar en pràctica l’anglès durant els entrenaments. L’equip estarà format també per Guillem Cornet, Marc Codina, Dídac Membrives, Blai Parramon, Albert Puigrefagut, Lluis Vilaró i Dani Parramon.

ENTRENAMENTS
Els entrenaments es realitzaran durant els matins i després de les activitats de tarda. Els grups d’entrenament s’organitzaran tenint en compte el nivell dels participants, cada grup tindrà el seu entrenador. Els grups podran variar durant la setmana per tal d’adaptar-los a les necessitats tècniques de cada participant.
Els entrenaments de Trial es realitzaran en indrets naturals de Sant Julià tals com l’entorn del Castell de Bellpuig, l’Albareda o el parc de les Set Fonts; també a Folgueroles al bosc de Can Clotet i a la ruta dels molins de Calldetenes. També visitarem les instal·lacions fixes de Calldetenes i Vic. Totes aquestes localitzacions compten amb excel·lents entorns naturals i excel·lents instal·lacions fixes, fet que converteix el Trialsport Camp en una cita ineludible de l’estiu.

ACTIVITATS EN ANGLÈS
Un any més introduirem l’anglès durant els entrenaments de Trial i durant les activitats de tarda. Els participants podran escoltar i parlar en aquesta llengua, posant en pràctica els coneixements que ja tenen assolits i aprenent-ne de nous, com ara el vocabulari específic del món del Trial. Les activitats de tarda estaran dirigides per un professor nadiu.

No espereu més i descarregueu-vos el PDF per fer la inscripció.
ver fotos otras ediciones