CA | ES

Trialsport Camp

TRIALSPORT CAMP
És un campament d'estiu divertit i diferent on la convivència, la iniciació i el perfeccionament del Trial són els nostres objectius. Passaràs uns dies inoblidables practicant el teu esport preferit en plena natura.

QUAN HO FEM
El TRIALSPORT CAMP es portarà a terme del diumenge 15 de juliol al divendres 20 de juliol de 2018. Sense descuidar els més petits també organitzem el MINI CAMP que serà del diumenge 15 de juliol al dimecres 18 de juliol de 2018.

ON HO FEM
El TRIALSPORT CAMP tindrà lloc a Setcases (Girona), a tocar de l'estació d'esquí i muntanya de Vallter2000, al bell mig dels Pirineus, envoltats de natura i aire fresc.

QUI POT VENIR
El TRIALSPORT CAMP està obert a nens i nenes a partir de 9 anys. El MINI CAMP està pensat per nens i nenes d'entre 6 i 8 anys.

PREUS
El preu del TRIALSPORT CAMP és de 390 € i el preu del MINI CAMP és de 230 €. Inclou: pensió completa, classes pràctiques i teòriques de Trial, reparació i manteniment de la bicicleta (les peces i els recanvis de substitució no són inclosos), activitats de temps lliure i obsequi TRIALSPORT.

No espereu més i descarregueu-vos el PDF per fer la inscripció al CAMP 2K18.
veure fotos diferents edicions
TRIALSPORT • Sant Tomàs 12 - 08506 CALLDETENES • t. 629 888 111 • info@trialsport.es
© 2018 Tots els drets reservats.