CA | ES

Copa Osona Trial 2008

Copa Osona Trial 2008

Finalitza amb gran èxit la Copa Osona de Trial a Calldetenes

La prova de Calldetenes, disputada aquest matí, ha posat punt i final a la 9a edició de la Copa Osona de Trial 2008, que aquest any s’ha caracteritzat per la gran quantitat d’inscrits en el certamen, un total de 170.

La darrera prova s’ha disputat sota una intensa calor en el circuit de trial de Calldetenes en un traçat bastant complicat de cinc zones a dues voltes. A les 9 en punt del matí es donava la sortida. La calor, però, no ha impedit als favorits de les categories pendents de resolució obtenir el títol final, així doncs tan el benjamí Jan Isern, segon a Calldetenes, l'aleví Domènec Lladó, l'infantil Bernat Seuba i l'open Josep Lladó han obtingut els punts suficients en les seves respectives categories per proclamant-se guanyadors. Pel què fa a resta de categories que ja estaven definides des de la penúltima prova, l’osonenc Gerard Aguilar s’ha imposat amb 12 punts en expert per davant de Joan Figueras amb 19 de Barcelona i d’Andreu Miró amb 22 de Mataró. Pol Tarrés ha estat el vencedor en cadet per davant de Ivan López i de Roger Puig. En principiants Marc Seuba ha guanyat, essent el participant més regular, ja que ha obtingut sis de les sis possibles victòries. Martí Aran i Gerard Garcia l’han acompanyat al podi.

Els millors osonencs classificats, i guanyadors del trofeu Consell Comarcal d’Osona han estat l’expert Gerard Aguilar de L’Esquirol, el cadet Pau Izquierdo de Taradell, l’infantil Eloi Paré de Calldetenes, l’aleví Jordi Arque de Roda de Ter, el principiant Martí Aran de Borgonyà, el benjamí Riel Comerma de Manlleu i l’open Xavier Saborit de Taradell.

El lliurament de premis s’ha efectuat a l’auditori de Calldetenes, i hi han assistit Josep Musull, conseller d'esports del Consell Comarcal d'Osona; Jaume Mas, alcalde de Calldetenes; Joan Quintana, regidor d'esports de l'Ajuntament de Calldetenes; Joan Ramon Cazorla, gerent de McDonald's Vic i Joan Torres president de la Unió Ciclista Vic.


Guanyadors Copa Osona '09

Gerard Aguilar
TRIALSPORTinfo@trialsport.es
© 2021 Tots els drets reservats.