CA | ES

Copa Osona 2024

Copa Osona 2024

Acabem la 25a edició de la Copa Osona

La 25ª edició de la Copa Osona de Trial va finalitzar el passat 28 d’abril a Vic. Enguany el certamen ha comptat amb cinc proves puntuables disputades a Taradell, Olost, St. Julià de Vilatorta, Folgueroles i Vic.

La participació i resultats del esportistes de Trialsport ha estat molt notable. Destacar que en totes les proves hem estat el club amb més representació destacant les categories d'alevins, principiants, pre benjamins, benjamins i opens.

Alba Riera i Eloi Palau han ocupat la primera posició en elit femení i masculí respectivament, guanyant en totes les proves. Marti Riera ha estat segon en elit masculí.

En R1 la posició més destacada ha estat per Marc Juvanteny que ha finalitzat quart. Eloi Batlle en R2 ha estat tercer, mentre que Ivan Monrós ha estat primer en R3.

En alevins Roc Arroyo ha estat tercer mentre que en principiants Dídac Prat ha ocupat la setena posició. En opens Ger Hosta ha finalitzat segon en blaus obtenint la segona posició, mentre que Jordi Altés ha finalitzat dotzè en blancs. En open negre Marc Tarrés i Sira Parramon han pujat al podi ocupant la primera i tercera posició respectivament.

Ha estat una edició especial en la que hem commemorat les vint-i-cinc edicions del certamen osonenc. A tots i a totes molt agraïts de la vostra participació i esforç constant.


Eloi Palau

Alba Riera

Ivan Monros

Marc Juvanteny