CA | ES

Copa Osona 2023

Copa Osona 2023

Finalitzem una exitosa a Copa Osona 2023

Un any més hem participat a la Copa Osona de Trial, enguany amb tres proves puntuables disputades a Folgueroles, Sant Julià de Vilatorta i Vic.

Els resultats i participació del esportistes de Trialsport ha estat molt notable. Destacar la primera posició d'Alba Riera en elit femení. En elit masculí Martí Riera ha finalitzat cinquè i Eloi Palau sisè, sent absent a la prova inaugural.

En R1 la posició més destacada ha estat per Dídac Peña que ha finalitzat sisè. Marc Juvanteny en R2 ha estat quart i Ivan Monrós en R3 desè.
En Masters Marc Vila han estat primer. En alevins Adrià Ferrer ha estat segon mentre que en principiants Ger Hosta ha estat primer. En opens Roc Arroyo ha estat el millor en blaus obtenint la segona posició, la mateixa que Marc Coma en blancs, mentre que Umbert Clota ha obtingut la promera posició en negres.

Trialsport ha estat uns dels club amb una participació més elevada destacant les categories d'alevins, principiants, prebenjamins, benjamins i opens. Moltes felicitats a tots per la vostra participació i esforç.


Alba Riera

Roc Arroyo

Categoria principiants

Categoria open negre