CA | ES

Copa Osona Trial 2009

Copa Osona Trial 2009

Benito Ros estrella a la Copa Osona

La visita de Benito Ros a la penúltima prova de la Copa Osona ha creat molta expectació entre els participants a la prova de Sant Julià de Vilatorta. Malgrat no poder pujar damunt la bici per una lesió al peu, el pentacampió mundial ha estat entre tots els aficionats conversant i signant autògrafs.

Els participants han hagut de fer un recorregut de 10 zones, totes elles força difícils, ja que combinaven roques i forts pendents cara amunt on els participants, sobretot els més petits, s'han hagut d'esforçar de valent per obtenir algun zero.

En l'apartat esportiu el santjoaní Eduard Planas s'ha imposat en expert amb 23 punts per davant de Rafael Tibau amb 29 i de Joan Figeras amb 34. Planas es manté al capdavant de la classificació general amb 80 punts, l'osonenc Gerard Aguilar és segon amb 68, mentre que Tibau és tercer amb 67.

Joan Llongueras d'Orrius s'ha imposat en open blanc i manté el liderat. Adrian Ruedas i Enric de Pando ocupen la segona y tercera posició respectivament.

En open blau el vencedor ha estat Josep Lladó d'Argentona. El liderat en open blau està compartit per Jaume Sala, Adrià Torralba i Víctor Ruiz, tots tres tenen 73 punts i a Calldetenes s'hauran de disputar les places de podi.

En benjamins el guanyador ha estat Pol Cabré-Verdiell de Terrassa, obtenint la cinquena victòria consecutiva i alhora el triomf matemàtic a la categoria. Bernat Prat i Riel Comerma ocupen la segona i tercera posició respectivament.

L'osonenc Martí Aran s'ha imposat en principiants i manté el liderat. Ivan Punzano i Ferran Sánchez ocupen la segona y tercera posició respectivament.

Domènec Lladó d'Argentona ha estat el millor aleví, el liderat però, el manté Marc Seuba, sent Lladó segon i l'osonenc Jordi Araque tercer.

Marc Viñas de Santa Coloma de Gramanet ha estat el guanyador en infantils i es manté al capdavant capdevant de la classificació general. Joan Torres i Oriol Prat ocupen la segona i la tercera plaça respectivament.

Finalment en cadets, el calldetenenc Eloi Paré ha estat el guanyador per davant de Bernat Seuba i de Joan Ginesta. A la general Paré ja és el guanyador matemàtic per davant de Seuba i de Roger Puig.

La final serà el proper dia 28 de juny a Calldetenes.


Marc Viñas, 1r infantil

Domènec Lladó, 1r aleví

Benito Ros signat autògrafs

Podi principiant