CA | ES

Copa del Món 2024

Copa del Món 2024

Eloi Palau es posa líder de la Copa del Món

L’inici de la Copa del Món no podia haver anat millor pels esportistes de Trialsport on el viladrauenc Eloi Palau s’ha assegurat la primera posició per davant dels madrilenys Borja Conejos i d’Alejandro Montalvo.

Palau ha obtingut una puntuació total de 270 punts i des de la segona zona s’ha posat al capdavant de la classificació sense deixar opció als seus oponents. Tant Conejos com Montalvo han empatat a punts amb un total de 240 obtenint la segona i tercera posició respectivament.

Palau declarava que: “és la primera vegada que guanyo una prova de Copa del Món i estic molt content. Tot hi haver guanyat el mundial junior i elit, aquesta és la que em faltava. Ara toca intentar mantenir el liderat en les següents proves per aconseguir el títol”.

Per la seva banda Martí Riera es quedava a les semifinals obtenint l’onzena posició i millorant les catorzenes places que va obtenir l’any passat.

Alba Riera que ja ens té acostumats a veure-la en els podis de la Copa del Món ha fet una espectacular remuntada després d’una caiguda i quedar-se sense sumar cap punt a la primera zona. La vigatana ha obtingut un total 200 punts ens les quatre zones restants, sent la única esportista capaç d’obtenir 60 punts en dues de les zones del traçat noruec. Riera ha estat superada per Vera Barón (240) i ha tancat el podi l’alemanya Nina Reichenbach (180). Riera declarava que: “he començat molt malament amb un 0 i un 30 i m’ha semblat que les coses no anirien bé, però després del 60 a la tercera zona he anat veient del que era capaç de fer avui. Estic satisfeta ja que veig que tinc el nivell per estar davant”.

Qui també ha participat i s’ha estrenat en aquest inici de temporada de Copa del Món ha estat Marc Juvanteny que ha obtingut la trena-setena posició.

 La següent cita la tenen del 9 a l’11 d’agost a Wadowice, Polònia.


Podi femení ©ZubikoPhoto

Podi masculí ©ZubikoPhoto

Eloi Palau ©ZubikoPhoto

Martí Riera ©ZubikoPhoto