CA | ES

Copa del Món 2009

Kenny Belaey i Benito Ros nous líders

Benito Ros és el nou líder de la Copa del Món de trial, en la modalitat de 20”, després d'haver-se imposat en la segona prova puntuable, celebrada aquest cap de setmana a Heubach (Alemanya).

El navarrès es va agafar la la revenja de la seva derrota a la prova innaugural de Ripoll en front de Dani Comas, i superava al polac Rafal Kumorowski i el català amb una certa comoditat: 15 punts de penalització en front dels 22 i 26.

Destacar que a la final van entrar altres espanyols més: Carles Díaz va ser quart; Abel Mustieles, sisè, i Eduard Planas, vuitè. A més, dos joves com Ion Areitio i Gerard Aguilar van accedir a les semifinals

En 26", el millor espanyol va ser Rafael Tibau, tot i que no va poder entrar a les finals i es va quedar en el lloc 14è . El belga Kenny Belaey es va prendre també la revenja en front del francès Gilles Coustelier pel que ara els dos es troben empatats a la general de la Copa del Mundo.

Per últim, Karin Moor va repetir en la categoria femenina, amb les germanes Abant en segona (Mireia) i quarta (Gemma) posició, en una final molt igualada.

La tercera cita, a Saint François Longchamp (França), el 4 i 5 de juliol.

Text: Luis M. Román (Press RFEC).