CA | ES

Campionats de Catalunya 2017

Campionats de Catalunya 2017

Pol Tarrés es proclama Campíó de Catalunya a Ripoll

Una nova edició dels Campionats de Catalunya de Trial s’han disputat aquest diumenge a la capital del Ripollès, Ripoll. Les remodelades instal·lacions del Centre de Tecnificació Esportiva del Ripollès han acollit la prova més important de l’any dins el calendari de la Federació Catalana de Ciclisme. 

Un total de cinc zones a tres passades han configurat l’exigent traçat de la prova, una prova que ha estat guanyada pel maresmenc Pol Tarrés traient fins a deu punts d’avantatge al seu perseguidor més directe, el calderí Rafa Tibau, que defensava el títol obtingut l’any passat a Torredembarra. Tarrés ha anat de millor a pitjor després de cada volta amb disset, set i només dos punts a la darrera volta sumant un total de 26 punts pels 36 de Tibau, que tot i anar al capdavant després de la primera volta no ha pogut seguir el fort ritme de Tarrés i ha anat cedint a favor del maresmenc. Per Tarrés ha estat el primer títol de Campió de Catalunya que obté. El tercer graó del podi ha estat per l’osonenc Jordi Araque obtenint així una meritòria tercera posició en el seu debut en els Campionats de Catalunya absoluts amb un total de 44 punts.

En l’apartat femení, la també maresmenca Alba Hidalgo, ha revalidat el títol de Campiona de Catalunya en una prova on ha finalitzat amb la mateixa puntuació obtinguda que Tarrés però en rodant en el traçat femení.

En categoria sub23 el títol ha estat per Maró Valls, en juniors per Domènec Lladó mentre que en cadets Toni Guillen ha estat el campió.

 

 

Els més petits també han estat protagonistes d’aquesta jornada dels Campionats de Catalunya a Ripoll. Max Serra ha estat el guanyador en categoria d’infantils i conseqüent Campió de Catalunya, com també ho ha estat l’aleví Jordi Tulleuda. La categoria de principiants ha estat la que ha aplegat més participants i el campió ha estat Miquel Alarcón, finalment Luca Ribera ha estat el millor benjamí.

No deixeu de participar a les xarxes socials Instagram, Facebook, YouTube, Twitter i Pinterest utilitzant #CampionatCatalunya


Campions de Catalunya 2017
TRIALSPORTinfo@trialsport.es
© 2021 Tots els drets reservats.