CA | ES

Campionats de Catalunya 2021

Campionats de Catalunya 2021

Eloi Palau i Alba Riera es proclamen Campions de Catalunya

Palau recupera el títol català absolut obtingut el 2019 | Alba Riera revalida el títol infantil femení | Trialsport obté cinc medalles: dos ors, una plata i dos bronzes

Aquest dissabte Torredembarra (Tarragonès) ha estat escenari dels Campionats de Catalunya de Trial. La prova més important de l’any dins el calendari de la Federació Catalana de Ciclisme s’ha pogut portar a terme seguin estrictes restriccions d’aforaments. La prova que l’any passat es va haver de posposar a finals d’agost va disputar-se a Ripoll.

La prova s’ha disputat en horari de tarda a partir de les 14h30 i les condicions meteorològiques han set més que favorables amb una tarda assolellada i bona temperatura.

Amb un recorregut de cinc zones a dos voltes Eloi Palau ha recuperat el títol de Campió de Catalunya absolut obtingut el 2019. Palau ha realitzat una cursa gairebé perfecte on ha obtingut 490 dels 500 punts possibles. A la mateixa categoria Jordi Araque ha finalitzat sisè.

Alba Riera ha revalidat el títol obtingut l’any passat a Ripoll en infanti femení després de realitzar una prova on obtenia la puntuació màxima de 500 punts. El seu germà Martí s’ha penjat la medalla de plata a la categoria junior a només 10 punts del guanyador.

Pau Ribera s’ha penjat el bronze en infantil masculí. A les categories dels més petits Lluc Cunill ha obtingut el bronze en pre benjamins.

Destacar també la participació d’Ivan Monros, Ferran Pérez, Adrià del Rio, Adrià Morell, Genís la Haba, Aleix Vizcarro, Benet Barniol, Albert i Jordi Marcé, Marc Juvanteny, Aina Gonzalo, Nil, Bruc i Sira Parramon, Roc Arroyo i Eloi Comamala.


Eloi Palau, Campió elit masculí

Alba Riera, Campiona infantil femení

Martí Riera, 2n en junior

LLuc Cunill, 3r en prebenjamins