CA | ES

Campionats de Catalunya 2022

Campionats de Catalunya 2022

Eloi Palau i Alba Riera revaliden el títol català

Dos ors i dos bronzes pels de Trialsport

Eloi Palau ha revalidat el títol de Campió de Catalunya (2019, 2021) a la prova disputada a Sant Antoni de Vilamajor. El de Viladrau s’ha imposat per una diferència de quaranta punts per davant de l’olotí Martí Vayreda i del maresmenc Sergi Llongueras. Palau ha estat l’únic capaç d’aconseguir realitzar una segona volta sense cap errada acumulant la màxima puntuació possible, 250 punts. Per la seva banda Martí Riera i Jordi Araque han finalitzat en la sisena i setena posició. 

La vigatana Alba Riera ha revalidat també el títol en infantil femení. Després d’una primera volta bastant fluixa en la que ha sumat 190 punts quedant només a 10 de la seva perseguidor, ha protagonitzat una espectacular remuntada en el transcurs de la segona volta obtenint la puntuació màxima de 250 punts i que li han permès guanyar de nou el títol català. Qui també ha pujat al podi en infantil masculí ha estat Marc Juvanteny. El de Vilanova de Sau que no va poder començar temprada en el seu moment degut a una lesió ha demostrat un bon estat de forma finalitzant la prova en el tercer graó de podi.

També hi ha hagut protagonisme a la categoria de màsters 30 on Marc Vila ha pujat al tercer graó del podi.

Enguany seguint la línia de la Federació Catalana de Ciclisme de l’any 2021, les categories pre-benjamí i benjamí han mantingut el format participatiu enlloc de competitiu, mentre que les categories de principiants i d’alevins han tingut classificació sense atorgar el títol de Campió de Catalunya.

Destacar finalment la classificació d’escoles en els Campionats de Catalunya que enguany ha instaurat la Federació Catalana de Ciclisme i on Trialsport Club Esportiu Osona ha obtingut la segona posició, superat pel club amfitrió de la prova el Club Ciclista Trencacames. La tercera posició ha estat pel club Costa Daurada-Torredembarra.
 

Aquests han estat els resultats dels esportistes de Trialsport

Elit M
Eloi Palau 1r 
Martí Riera 6è 
Jordi Araque 7è 

Màster30
Marc Vila 3r

Júnior
Dídac Peña 6è 

Cadet
Benet Barniol 8è

Infantil F
Alba Riera 1a 

Infantil M
Marc Juvanteny 3r 

Aleví
Adrià del Rio 4t 
Eloi Batlle 5è 
Adrià Morell 10è 
Nil Hosta 11è 
Jan Puig 13è 
Bruc Parramon 17è 

Principiant
Adrià Ferrer 7è 
Roc Arroyo 9è 

Benjamí
Lluc Cunill, Roc Casals, Sira Parramon

Open negre
Umbert Clota, Gil Garriga

Open blanc
Ger Hosta, Gerard Ubinyana

Open blau
Aina Gonzalo


Podi elit amb Eloi Palau, Martí Vayreda i Sergi Llongueras

Els infanils Alba Riera (1a) i Marc Juvanteny (3r)

Marc Vila, bronze màster30

Podi escoles