CA | ES

Campionats de Catalunya 2023

Campionats de Catalunya 2023

Palau i Riera Campions de Catalunya

  • Eloi Palau revalida el títol català absolut masculí
  • Alba Riera guanya el títol absolut femení per primera vegada
  • Trialsport obté sis medalles: dos ors, una plata i tres bronzes

Els Campionats de Catalunya de Trial 2023 han tingut lloc aquest diumenge dia 21 de maig a Ripoll. La gran cita del trial català s’ha portat a terme a les instal·lacions del Centre de Tecnificació Esportiva del Ripollès sota una constant amenaça de pluja que finalment ha respectat la jornada.

Tercer títol consecutiu per a Palau
Eloi Palau ha revalidat el títol de Campió de Catalunya absolut masculí, tercer consecutiu, Palau ha realitzat una prova gairebé perfecte on ha obtingut 480 dels 500 punts possibles. Palau es mostrava molt satisfet del resultat donat el poc marge de temps que ha tingut per preparar la prova tal i com explica “la recuperació del genoll dret està anant força bé, m’he trobat molt bé durant el transcurs de la prova i espero poder estar a punt per afrontar les properes competicions internacionals”.  L’olotí Martí Vayreda (460) ha estat segon i el vigatà Martí Riera (410) ha obtingut una meritòria tercera posició. 

Riera demostra el bon nivell de forma
Per la seva banda, Alba Riera (420) ha demostrat que manté l'impressionant nivell en el seu debut en la categoria elit, que ja li va valer la victòria a la Copa del Món de Vic, i s'ha endut el seu primer títol de campiona catalana absoluta per davant de la vigent campiona, una Laia Esquís (310) que retornava a la competició després d'una forta caiguda que va tenir entrenant a mitjans de març. La maresmenca Alba Hidalgo (160) ha completat el podi.

Podis en cadets i màster
També hi ha hagut medalla per a Marc Juvanteny en categoria de cadets, on ha obtingut la medalla de bronze. Pel que fa als màsters Marc Vila i Jordi Casals han estat segon i tercer respectivament.

Segona posició d'escoles
En la classificació d’escoles el Trialsport Club Esportiu ha obtingut la segona posició compartint el podi amb el Club Ciclista Trencacames (Trial Evolution), que ha estat la guanyadora i el Club Trial St. Pere de Torelló (Level) que ha estat tercera. Aixi mateix cal destacar la participació de Pau Ribera i Benet Barniol (cadets), Adrià del Rio, Adrià Morell i Aina Gonzalo (infantils), Ivan Monros, Nil Hosta, Adrià Ferrer i Bruc Parramon (alevins), Roc Arroyo, Jordi Costa, Ger Hosta i Roc Casals (principiantes), Lluc Cunill (open blanc), Umbert Clota i Sira Parramon (open negre) i Pau Vilalta (pre benjamí).


Podi elit masculí

Podi elit femení

Marc Juvanteny, tercer cadet

Marc Vila, segon màster