CA | ES

Campionats de Catalunya 2020

Campionats de Catalunya 2020

Sis medalles als Campionats de Catalunya

Els Campionats de Catalunya disputats el passat diumenge a Ripoll ens han deixat bons resultats en gairabé totes les categories disputades.

La prova es va desenvolupar sota estrictes mesures de seguretat i protocol Covid19, amb controls de temperatura, gels hidroalcohòlics, zones delimitades per participants i acompanyants i ús de mascareta en tot moment excepte en els instants de competició.

Tot i la magnífica jornada del diumenge amb cel clar i bona temperatura, tres de les cinc zones del circuit de l'Avellaneda presentaven condicions d'adherència molt complicades degut al fang acumulat causat per les pluges dels dies anteriors, fet que va provocar nombroses caigudes.

Els resultats més destacats els trobem en els dos extrems de les categories, per una banda en elit Jordi Araque i per l'altra en prebenjamins Ot Perarnau van obtenir la medalla de plata respectivament. A la prova també es van obtenir quatre medalles de bronze de mans dels alevins Marc Juvanteny i Aina Gonzalo, del junior Genís la Haba i del principant Adrià del Rio.

Destacar també la participació de Marc Girbau, Ivan Monros, Ferran Pérez, Eloi Batlla, Adrià Morell, Jordi Crespiera, Pau Ribera i Dídac Peña.


Ot Perarnau

Jordi Araque

Adrià del Rio

Aina Gonzalo
TRIALSPORTinfo@trialsport.es
© 2021 Tots els drets reservats.