CA | ES

Campionats d'Espanya 2021

Campionats d'Espanya 2021

Martí i Alba Riera es proclamen Campions d'Espanya

  • Martí Riera torna a guanyar el títol estatal, guanyat el 2019 en cadets
  • Alba Riera revalida el títol en femines 12-15
  • Eloi Palau obté el subcampionat absolut millorant el quart de l’any passat

Els Campionats d’Espanya de Trial es van disputar el passat 3 de juliol al municipi tarragoní de Torrdembarra. Les roques del port esportiu van oferir un circuit cent per cent natural i de gran exigència pel que fa a resistència i tècnica per a tots els esportistes.

Martí Riera es va imposar amb autoritat a la categoria junior. Riera va encapçalar la prova des del seu inici i amb suficient avantatge respecte els seus perseguidors. Amb un total de 470 punts es va coronar de nou Campió d’Espanya, títol que ja va obtenir l’any 2019 en cadets.

Per la seva banda Alba Riera va revalidar el títol de Campiona d’Espanya a la categoria de noies entre 12 i 15 anys. Riera va cometre només un error sense poder sumar el total dels 600 punts possibles i quedant-se amb 590, malgrat això no la van apartar de la primera posició de podi. Per l’Alba aquest representa el seu quart títol estatal consecutiu.

A la categoria absoluta masculina Eloi Palau va lluitar fins la darrera zona per obtenir l’or. Palau i el seu rival més directa, el madrileny Borja Conejos acabaven la primera volta amb igualtat de punts (260) i al capdavant de la classificació, sent decisiva la segona volta. Un error a la zona tres on només va sumar quaranta punts el van deixar a 20 punts del madrileny havent-se de conformar amb la segona posició. Palau es manifestava satisfet pel resultat i amb bones sensacions sobre la bici i content d’haver millorat la quarta posició obtinguda l’any passat.

En alevins Adrià del Rio va obtenir la cinquena posició, mentre que Dídac Peña finalitzava vuitè en cadets i Marc Juvanteny finalitzava desè en infantils.


Martí Riera

Alba Riera

Martí i Alba amb la medalla d'or

Eloi Palau
TRIALSPORTinfo@trialsport.es
© 2022 Tots els drets reservats.