CA | ES

Campionats d'Espanya 2023

Campionats d'Espanya 2023

Alba Riera nova Campiona d'Espanya

  • Alba Riera guanya el títol absolut femení per primera vegada
  • Martí Riera obté el bronze en categoria masculina

Alba Riera ha obtingut el seu primer títol absolut femení a l’imposar-se a la prova disputada aquest dissabte a la localitat aragonesa de Caspe. Riera s’ha imposat per la mínima a la seva principal rival, la madrilenya Vera Barón. Ambdues esportistes han mantingut una intens frec a frec en la que han anat intercanviant la posició capdavantera per la diferència de només 10 punts al llarg de les quatre primeres zones de la final. A la cinquena i decisiva zona la vigatana ha obtingut la màxima puntuació de 60 punts assegurant-se la primera posició. La tercera posició del podi l’ha ocupat la basca Irene Caminos.

Per la seva banda Martí Riera ha obtingut una meritòria tercera posició per darrera dels madrilenys Borja Conejos i Alejandro Montalvo. Riera està demostrant de nou el seu bon estat de forma que ja ha anat demostrant al llarg de les proves de la Copa Espanya. En aquesta mateixa categoria el viladrauenc Eloi Palau ha causat baixa a l’edició d’enguany després de la fractura de clavícula que va patir fa dos setmanes.

Quí també ha pujat al podi a Caspe ha estat Lluc Cunill en categoria de promeses (7-8 anys) on ha obtingut la primera posició. Pel que fa a la resta de resultats dels esportistes del club Marc Juvanteny i Benet Barniol han finalitzat dotzè i tretzè respectivament en cadets, Adrià del Rio ha estat setè en infantils, Aina Gonzalo cinquena en noies 12-15, Ivan Monros, Nil Hosta i Adrià Ferrer han finalitzat setè, vuitè i tretzè respectivament en alevins, finalment en principiants Roc Arroyo, Jordi Costa, Ger Hosta i Roc Casals han obtingut la setena, vuitena, catorzena i dinovena posició respectivament.


Podi femení

Podi masculí

Podi promesa