CA | ES

Campionat d'Espanya 2024

Campionat d'Espanya 2024

Plata per Alba Riera i bronze per Eloi Palau

Alba Riera ha obtingut la medalla de plata en els Campionats d’Espanya disputats a Cartagena. Riera ha mantingut de nou un intens frec a frec amb la seva principal oponent, la madrilenya Vera Barón. Tot i haver començat amb puntuacions molt igualades, la vigatana no ha pogut sumar els punt necessaris a les dues darreres zones per revalidar el títol nacional, i ha estat el moment on la madrilenya ha vist la oportunitat per posar-se al capdavant de la classificació i desbancar a Riera.

Per la seva banda Eloi Palau ha obtingut la tercera posició per darrera dels madrilenys Borja Conejos i Alejandro Montalvo. La de Palau no ha esta la millor final disputada. A la mateixa categoria Martí Riera finalitzava en la vuitena posició.

A les categories de cadet femení i infantil masculí els tonencs Adrià del Rio i Aina Gonzalo han obtingut la segona posició respectivament. Marc Juvanyeny només ha pogut ser vuitè en cadet masculí.

Destacar la bona participació d'esportistes del club amb resultats com els d'Eloi Batlle, Nil Hosta, Adrià Morell i Max Solé que ha obtingut la cinquena, sisena, novena i dotzena posició respectivament. En categroia de principiants Ger Hosta ha obtingut la seisena posició i Jordi Costa en alevis ha estat onzè. 

La temporada internacional per Eloi Palau, Alba i Martí Riera començarà el primer cap de setmana de juliol a Myrkdalen, Noruega amb la disputa de la primera prova de la Copa del Món, on també hi debutarà Marc Juvanteny.


Podi elit femení ©RFEC

Podi masculí ©RFEC