CA | ES

Campionats d'Espanya 2022

Campionats d'Espanya 2022

Alba Riera revalida el títol de Campiona d'Espanya. Palau i del Rio obtenen el bronze

  • Alba Riera revalida el títol en noies 12-15
  • Riera i del Rio s'asseguren la plaça per participar ens el Jocs Mundials de la Joventut
  • Eloi Palau obté la medalla de bronze

Alba Riera ha revalidat el títol de Campiona d’Espanya a la categoria de noies (12-15 anys) a la prova disputada el passat dissabte a Cartagena. Amb aquest serà el cinquè títol consecutiu que obté la jove vigatana. Aquesta posició li permet a Riera assegurar-se una plaça pels Jocs Mundials de la Joventut que es disputaran a Polònia a finals de juliol.

Qui també ha pujat al podi de Cartagena en elit masculí 20" ha estat Eloi Palau. El de Viladrau no ha aconseguit millorar el segon lloc obtingut l’any passat i s’ha hagut de conformar amb el bronze cedint el primer i segon lloc als madrilenys Alejandro Montalvo i Borja Conejos. En aquesta mateixa categoria el vigatà Martí Riera ha finalitzat en una extraordinària sisena posició després d’haver-se pogut classificar per disputar la final.

També ha obtingut medalla de bronze el jove tonenc Adrià del Rio en categoria d’alevins. Del Rio s’assegura també una plaça per disputar els Jocs Mundials de la Joventut de finals de juliol.

En elit masculí 26" Jordi Araque ha finalitzat quart. Un resultat més discret ha obtingut Marc Juvanteny que ha estat onzè en infantils.


Alba Riera

Adrià del Rio

Eloi Palau

Marc Juvanteny