CA | ES

Campionat d'Espanya 2009

Campionat d'Espanya 2009
El Campionat d'Espanya finalitza els dies 13 i 14 de juny

La competició

Aquest any el Campionat d'Espanya començarà aviat, serà pel març, el dia 14 a la localitat murciana de Cartagena.

La organització serà a càrrec del club Mundobici. Per ara encara no està definit l'emplaçament exacte de la prova, la organització té previst realitzar-la o bé en el Parc del Mediterrani o a Cala Cortina.
El parc del Mediterrani és un complex comercial en el que és habitual la organització d’esdeveniments importants. Per altre banda hi ha la possibilitat de Cala Cortina. Aquest lloc va acollir al 2005 el Campionat d'Espanya. Es tracte d'un lloc natural a tocar de la platja en el que predominen grans blocs de roca natural molt tècnics i selectius.

La segona prova  serà a la localitat catalana de Ripoll els dies 11 i 12 d'abril. Ripoll va ser seu l'any passat de la final del nacional.
Aquesta segona prova, denominada Trial Week End ’09, coincidirà amb l'inici de la temporada internacional, ja que Ripoll acollirà la primera prova de la Copa del Món els dies 10 i 11. Serà un llarg i interessant cap de setmana de màxim nivell en el que es reuniran més de dos cents esportistes.

La tercera prova serà el mes de juny, concretament els dies 13 i 14, i serà a la localitat de Pedero Bernardo (Castella i Lleó).

L'any passat el podi élite va ser per Benito Ros, Dani Comas i Carles Díaz.

La Comissió nacional de Trial de la RFEC espera seguir amb el bon treball que es va fer l'any passat, tant a nivell organitzatiu, d’arbitratge, com esportiu.

 

Dates

Data
Lloc > clica per a conèixer els resultats
 
14-15/03/2009
11-12/04/2009
13-14/06/2009

El recorregut

Per totes les categories: 5 zones, 3 voltes.

Els horaris

Consultar [més informació] de cada prova

Els preus

Anticipada: 20€
El mateix dia: 35€

Pre inscripcions: www.infotrial.es

Informació

Cartagena: www.mundobici.net
Ripoll: www.cteripoll.cat
Pedro Bernardo: www.btzentro.es