CA | ES

Trobada amb el Trial Canari

Trobada amb el Trial Canari
Organitzat pel BikeTherore i amb l'assitència de Benito Ros
D'excel·lent es pot qualificar la reunió que es va realitzar divendres passat en el municipi de Teror (Gran Canària). Aprofitant les jornades organitzades pel BikeTherore i amb l'assistència de tot un Campió del Món de la modalitat, el navarrès Benito Ros.

Els afeccionats del trial de Tenerife i Gran Canària desitjaven tenir un primer contacte amb la Federació i poder arribar a integrar-se dins de l'estament federatiu, amb els seus drets i també obligacions. El president de la Federació Canària de Ciclisme, Sr. César Acosta, acompanyat pel vice president de la Federació Insular de Gran Canària, Sr.. Juan Soto i dels presidents del Col·legi d'àrbitres de Canàries i Gran Canària, Sr. José Blandón i Sr. Francisco de Paul, van estar durant més de dues hores conversant amb una trentena d'esportistes d'aquesta espectacular modalitat.

Es van explicar els beneficis d'estar federat, la creació d'un Campionat de Canàries, la selecció canària, les assegurances mèdiques, l'obtenció de llicència i les obligacions dels esportistes, arribant a un ambient distès i molt agradable, on es va quedar clar que els esportistes del trial estan per unir-se a l'activitat federada.

Ens alegrem d'aquesta reunió i del resultat obtingut, ja que redundarà en el benefici de l'esport. Agrair a Benito Ros l'assistència i el suport a l'esport federat.

 


Tot el grup que va participar a la trobada.