CA | ES

Trialsport ofereix els títols de la temporada 2023

Trialsport ofereix els títols de la temporada 2023
Trialsport ofereix els títols de la temporada 2023

Es van oferir les medalles d’Alba Riera, bronze i plata als Campionat del Món i Campionats d’Europa absoluts, or als Jocs Mundials i Campionats d'Espanya i Catalunya, el bronze de Martí Riera als Campionats d’Espanya i l’or d’Eloi Palau als Campionats de Catalunya.

La sala de la columna del consistori vigatà va acollir el passat dilluns dia 22 d’octubre l’acte d’ofrena dels títols de la temporada 2023 obtinguts pels esportistes del Trialsport Club Esportiu Osona. L’acte va ser presidit per l’alcalde de Vic Albert Castells, pel regidor d’activitat física i esports Eduard Comerma i per Dani Parramon, responsable del Trialsport Club.

Alba Riera, Martí Riera i Eloi Palau van rebre la insígnia de la ciutat pels títols obtinguts la temporada 2023.

Albert Castells va explicar que “per a la ciutat de Vic és un orgull comptar amb esportistes d’aquesta categoria, i és uns satisfacció veure’ls passejant el nom de Vic per tot el món. L’Ajuntament de Vic que compte amb un entorn privilegiat per a la pràctica esportiva fa costat a les entitats vigatanes pels valors que aporten i on promouen la cultura de l’esforç.”

Per la seva banda Eduard Comerma va elogiar la bona tasca feta pel club als llarg dels anys treballant la base i fins a culminar l’excel·lència. Va posar en valor l’entorn dels esportistes en la seva trajectòria per obtenir resultats: la família, els entrenadors i les instal·lacions hi juguen un paper cabdal.

Dani Parramon explicava que “la constància i la dedicació juntament amb un bon entorn és imprescindible per ajudar als esportistes a obtenir les seves fites. Gràcies a les famílies que ens fan confiança i a l’Ajuntament de Vic continuarem amb la nostra tasca formativa i organitzativa.”

A l’acte també es va reconèixer la feina feta pels entrenadors i preparadors del club Martí Aran, Jaume Palau i Marc Codina que també varen rebre la insígnia de la ciutat.


Eduard Comerma, Albert Castells i Dani Parramon

Dani Parramon, Albert Castells, Alba Riera, Martí Riera, Blai Parramon i Eduard Comerma

Ajuntament, club, esportistes i familiars