CA | ES

Trialsport ofereix els títols de la temporada 2022

Trialsport ofereix els títols de la temporada 2022
Trialsport ofereix els títols de la temporada 2022

Es va oferir el títol de Campió del Món absolut d’Eloi Palau, i els d’Alba Riera, guanyadora dels Jocs Mundials de la Joventut i Campiona d’Espanya en categoria infantil

La Sala de la Columna del consistori vigatà va acollir el passat dijous dia 12 de gener l’acte d’ofrena dels títols de la temporada 2022 obtinguts pels esportistes del Trialsport Club Esportiu Osona. L’acte va ser presidit per l’alcaldessa de Vic Anna Erra, pel regidor d’esports Titi Roca i per Dani Parramon, responsable del Trialsport Club.

 Eloi Palau i Alba Riera van rebre la insígnia de la ciutat pels títols obtinguts la temporada 2022.

Anna Erra manifestava que “és un orgull per a la ciutat comptar amb esportistes d’aquesta vàlua, els esportistes del Trialsport Club han demostrat esforç, dedicació i qualitat”

Per la seva banda Roca elogiava la feina feta pel club als llarg dels anys posant en valor l’entorn dels esportistes en el seu camí per obtenir èxits, tant els tècnics com els entrenadors, la família i patrocinadors hi tenen un paper clau.

Parramon explicava que “L’Eloi ha aconseguit una fita molt important per a la seva carrera esportiva i ens sentim molt orgullosos d’ell. La perseverança de l’Eloi i de l’Alba els ha portat a aconseguir els títols. Des del club continuarem amb la tasca formativa i organitzativa i això és possible gràcies a les famílies que ens fan confiança i a l’Ajuntament de Vic que fa costat a les entitats.”

A l’acte també es va reconèixer la feina feta pels entrenadors i preparadors del club Martí Aran, Jaume Palau i Marc Codina que també varen rebre la insígnia de la ciutat.


Titi Roca, Eloi Palau i Anna Erra

Titi Roca, Eloi Palau, Alba Riera i Anna Erra

Titi Roca, Blai Parramon, Dani Parramon i Anna Erra

Ajuntament, Club, Entrenadors i Esportistes