CA | ES

Jocs Mundials

Jocs Mundials
Ion Areitio i Domènenc Lladó guanyadors, Sergio García segon
Amb les primeres posicions del basc Ion Areitio i del català Domènec Lladó, en cadets i principiants respectivament i amb la segona posició del valencià Sergio García en alevins han estat els resultats més notables dels espanyols en els UCI Trials Youth Games, disputats el passat dissabte a Nortorf (Alemanya).

La victòria de Lladó va ser increïble, ja que va treure més de 20 punts al segon classificat, el germànic Luis Tredup. Per contra Areitio, que va mantenir el liderat durant tota la prova, va tenir la fortuna del seu costat, ja que al francès Leo Nobile li calia fer un zero en la darrera zona del traçat per emportar-se el triomf, però els nervis li varen jugar una mala passada i va acabar caient, fet que va posat en safata el triomf del basc. En aquesta mateixa categoria destacar les posicions dels dos catalans Guillem Mauri i Rafel Tibau, cinquè i sisè respectivament. Ambdós varen ocupar plaça de podi en els transcurs de la prova, però al final no va poder ser. La satisfacció fou la d'acabar per davant d'alguns francesos, a priori, les favorits.

Sergio García en alevins acabava segon, a un sol punt del primer, el francès Ludovic Fabregas. Un error a la zona 5 amb quatre punts de penalització li varen ser impossibles de recuperar per un Sergio que en tot moment va demostrar estar en superioritat tècnica. El català Eduard Aran finalitzava en el desena posició.

Per contra en els infantils, el resultat no fou l'esperat, ja que els catalans Bernat Seuba i Eloi Paré finalitzaven en la vuitena i la desena posició, amb el basc Aitor Murua en tretzena posició.

 

 TRIALSPORTinfo@trialsport.es
© 2021 Tots els drets reservats.