CA | ES

Jocs Mundials de la Joventut

Jocs Mundials de la Joventut
Destacada participació d'alumnes de l'escola als Jocs Mundials de la Joventut

Durant el primer cap de setmana d’agost una nova edició del Jocs Mundials de la Joventut de Trial tindran lloc a la localitat italiana de Lazzate, a la regió de la Llombardia a 25 quilometres de Milà.

Els Jocs Mundials de la Joventut de Trial és l'esdeveniment internacional més important per a nens i nenes menors de 16 anys d'edat. Inclou un total de sis categories, quatre de masculines: principiants (9 i 10 anys), alevins (11 i 12 anys), infantils (13 i 14 anys) i cadets (15 i 16 anys) i dues de femenines: nenes (9-11 anys) i les noies (12-15 anys).

Enguany quatre esportistes de l’Escola de Trial han obtingut plaça per poder-hi participar. Es tracte de Ton Rusiñol de Gurb en categoria d’alevins, de Marc Juvanteny de Vilanova de Sau en categoria de principiants, d’Aina Riera de Gurb en categoria de noies i d’Alba Riera de Vic en categoria de nenes.

L’any passat l’esdeveniment va tenir lloc a Viborg (Dinamarca) on Alba Riera es va adjudicar la segona posició a la categoria de nenes. Enguany tant Alba Riera com Aina Riera repeteixen participació, mentre que Ton Rusiñol i Marc Juvanteny fan el seu debut.

No és la primera vegada que esportistes de l’Escola de Trial participen en aquesta important prova. Els mateixos Jordi Araque, Eloi Palau i Martí Aran hi van participar en diverses ocasions. El resultat més destacat el va obtenir Martí Aran l’any 2010 a Olkusz (Polònia) quan es va penjar la medalla d’or a la categoria de principiants.

La prova reunirà a més de cent vuitanta esportistes procedents de divuit països. Els Jocs Mundials dela Joventutde Trial es desenvolupen en dues fases per a totes les categories, semi finals i finals. Les proves de semi finals tindran lloc durant la jornada del dissabte dia 4 i serà on els esportistes hauran d’intentar passar el tall per accedir a les proves finals dels diumenge dia 5. Abans però es portarà a terme la competició d’equips nacionals programada pel divendres tarda.


Ton Rusiñol

Marc Juvanteny
TRIALSPORTinfo@trialsport.es
© 2020 Tots els drets reservats.