CA | ES

Copa Osona #4 L'Esquirol

Copa Osona #4 L'Esquirol
Penúltima de la Copa Osona aquest diumenge dia 27 a L'Esquirol

Coincidint amb el CabrerèsBTT, la penúltima prova de la Copa Osona tindrà lloc el diumenge dia 27 de maig a l’Esquirol. Per a molts serà la prova decisiva per obtenir els punts necessaris per ser-ne els guanyadors matemàtics a falta de la última prova que tindrà lloc a Vic el dia 30 de juny.

A l’Esquirol podrem veure en acció a un dels esportistes destacats d’enguany, el maresmenc Sergi Llongueras, que des de principi de temporada es mostra imbatible en aquesta edició de la Copa Osona. Llongueras encapçala la general amb 90 punts. En segona posició hi ha l’osonenc Eloi Palau amb 77 i a la tercera posició el també maresmenc Domènec Lladó amb 75.

A la categoria R1 l’olotí Martí Vayreda és el primer classificat amb 79 punts. En R2 i R3 els respectius líders són Conrad Navarro i Victor Pérez. Enguany hem de destacar una molt bona participació de noies, sobretot a la categoria de principiants, on ara mateix n’hi ha tres amb bones opcions d’ocupar posició de podi.

La prova de l’Esquirol combina una amplia varietat de zones, una d’elles situada al bell mig del village del CabrerèsBTT, les altres quatre, totes naturals, tindran exigents pendents i grans blocs de roca i s’ubicaran en el camí que porta a la font de l’Escudella, a més la prova del Collsacabra és de fàcil seguiment pels espectadors ja que totes les zones s’ubiquen a un radi de 800m aproximadament.

Les primeres posicions a la general a les categories dels més petits després de Calldetenes, Folgueroles i Taradell són per:

  • Aleví: Laia Esquís (Òrrius)
  • Principiant: Armand Moreno (La Garriga)
  • Benjamí: Martí Peña (Avinyó)
  • Pre Benjamí: Lluc Roa (St. Llorenç Savall)
  • Open blau: Poldo Sillue (Mequinenza)
  • Open blanc: Alex Rodriguez (Sta. Perpetua de Mogada)

Veure més continguts de Taradell (resultats, vídeos, fotos) aquí

Per participar cal inscriure’s a través del web www.trialsport.es, hi ha temps fins les 23:59 del dijous abans de la prova i el preu és de 20€ per prova.

Pel que fa als horaris, el primer horari de confirmació serà de 08:15 a 08:45 per a les categories d’alevins, d’opens, R2, R3 i màsters, sent la sortida a les 09:00. De 10:30 a 11:00 és el torn per a les categories R1 i elits, sent la sortida a les 11:00. La sortida per a les categories de pre benjamins, benjamins i principiants serà a les 12:00 essent la confirmació d’11:30 a 12:00. El primer lliurament de premis s’estima pels vols de les 12:00.

La Copa Osona de Trial és organitzada per Trialsport juntament amb la Unió Ciclista Vic, compta amb la col·laboració dels respectius ajuntaments, institucions i empreses privades.

No deixeu de participar a les xarxes socials Instagram, FacebookYouTube i Twitter utilitzant #CopaOsona


TRIALSPORTinfo@trialsport.es
© 2020 Tots els drets reservats.