CA | ES

Copa Osona #4 L'Esquirol

Copa Osona #4 L'Esquirol
El dia 28 de maig penúltima prova a l'Esquirol

El diumenge dia 28 maig arriba la penúltima prova de la Copa Osona que en aquesta ocasió es disputarà a l’Esquirol, en el marc de CabrerèsBTT. De nou es posaran en joc els punts d’una edició que està destacant per la seva elevada participació estrangera, amb esportistes que aprofiten la Copa Osona com a preparació per a la temporada internacional.

La de l’Esquirol serà la penúltima i per a molts la prova decisiva que pot fer decidir els primers guanyadors matemàtics del certamen osonenc. Destacar l’aragonès Abel Mustieles, número u mundial i actual Campió del Món que aquest any sembla ser que vol ser el guanyador la cita osonenca. Amb 60 punts encapçala la general seguit de Domènec Lladó amb 35 i de Jordi Araque amb 31.

La prova de l’Esquirol combina una amplia varietat de zones, una d’elles situada al bell mig del village del CabrerèsBTT, les altres quatre, totes naturals, tindran exigents pendents i grans blocs de roca i s’ubicaran en el remodelat camí que porta a la font de l’Escudella, a més la prova del Collsacabra és de fàcil seguiment pels espectadors ja que totes les zones s’ubiquen a un radi de 800m aproximadament. 

Les primeres posicions a la general després de Taradell, Folgueroles i Sant Julià de Vilatorta són per:

  • Sub23: Alan Rovira (Castellar del Vallès)
  • Cadet: Martí Yélamos (St. Antoni de Vilamajor)
  • Infantil: Jordi Tulleuda (Taradell)
  • Aleví: Martí Cros (Vallgorguina)
  • Principiant: Pau Ribera (St. Llorenç de Morunys)
  • Benjamí: Armand Moreno (La Garriga)
  • Pre Benjamí: Axel Méndez (Creixell)
  • Open verd: Bruc Pou (Vic)
  • Open blau: Marc Serra (Taradell)
  • Open blanc: Alex Sazatornil (Matadepera)

Veure classificació general complerta aquí

Pel que fa als horaris, el primer horari d’inscripcions serà de 08:15 a 08:45 per a les categories d’alevins, d’infantils i d’opens, sent la sortida a les 09:00. De 10:30 a 11:00 és el torn per a les inscripcions de les categories cadet, sub23, sènior i elits sent la sortida a les 11:00. Finalment a partir de les 11:30 fins les 12:00 hi haurà les inscripcions per a les categories de pre benjamins, benjamins i  principiants, sent la sortida a les 12:00. El primer lliurament de premis s’estima pels vols de les 12:00.

Les inscripcions es poden realitzar anticipadament al web www.trialsport.es fins les 24:00h del dimecres  abans de la prova amb un preu de 20€ o bé el mateix dia de la prova amb un preu de 25€.

No deixeu de participar a les xarxes socials Instagram, FacebookYouTubeTwitter i Pinterest utilitzant #CopaOsona

Us deixem els resums de la prova de l'Esquirol de l'any passat.

 


TRIALSPORTinfo@trialsport.es
© 2021 Tots els drets reservats.