CA | ES

Copa Osona #1 Calldetenes

Copa Osona #1 Calldetenes
La Copa Osona 2018 comença el dia 18 de febrer a Calldetenes

El proper diumenge 18 de febrer Calldetenes obra la temporada de Trial 2018. La dinovena edició de la Copa Osona de Trial es portarà a terme entre els mesos de febrer i juny amb un total de cinc proves repartides a diferents municipis de la comarca. Després de Calldetenes tindrem les proves de Folgueroles (18 de març), Taradell (22 d'abril), L'Esquirol (27 de maig) i finalment Vic (30 de juny).

Enguany s’espera una participació semblant a la de l’any passat, amb gairebé dos-cents cinquanta participants, la gran majoria provinents de comarques catalanes, però també vinguts d’Andorra, Comunitat Valenciana, Aragó i Madrid, així com també de països nord europeus tals com Àustria, Suècia, Dinamarca i França. Destacar la participació d’importants figures internacionals que aprofiten les proves d’Osona com a preparació per la seva pretemporada.

Aquest any l’home a batre és el maresmenc Domènec Lladó d’Argentona, guanyador de les dues edicions passades.

El circuit de Trial de Calldetenes acollirà per primera vegada la prova inaugural, fins aleshores havia acollit la final del certamen osonenc.

Enguany la comissió tècnica de la Federació Catalana de Ciclisme ha determinat uns canvis a les categories de competició. Es mantenen les quatre categories de base determinades per l’any de naixement pre-benjamins (5-6 anys), benjamins (7-8 anys), principiants (9-10 anys) i alevins (11-12 anys), així com també les categories open blau i open blanc determinades pel nivell. A partir dels 13 anys les categories es determinaran pel nivell i es denominaran R3, R2 i R1 corresponents als nivells verd, taronja i vermell respectivament. Les categories d’elit es mantenen i s’inclou la categoria màster per majors de 30 anys.

Per participar cal inscriure’s a través del web www.trialsport.es, hi ha temps fins les 23:59 del dijous abans de la prova i el preu és de 20€ per prova.

Pel que fa als horaris, el primer horari de confirmació serà de 08:15 a 08:45 per a les categories d’alevins, d’opens, R2, R3 i màsters, sent la sortida a les 09:00. De 10:30 a 11:00 és el torn per a les categories R1 i elits, sent la sortida a les 11:00. La sortida per a les categories de pre benjamins, benjamins i principiants serà a les 12:00 essent la confirmació d’11:30 a 12:00. El primer lliurament de premis s’estima pels vols de les 12:00.

La Copa Osona de Trial és organitzada per Trialsport juntament amb la Unió Ciclista Vic, compta amb la col·laboració dels respectius ajuntaments, institucions i empreses privades.

No deixeu de participar a les xarxes socials Instagram, Facebook, YouTube i Twitter utilitzant #CopaOsona


TRIALSPORTinfo@trialsport.es
© 2021 Tots els drets reservats.