CA | ES

Copa Espanya #3 Cartagena

Copa Espanya #3 Cartagena
Martí Aran guanya la tercera prova de la Copa Espanya

Martí Aran ha estat el guanyador de la tercera prova de la Copa Espanya disputada aquest diumenge a Cartagena. El de Borgonyà ha estat impecable en el transcurs de la prova, encapçalant la classificació de principi a fi. Només ha fallat en una de les deu zones, tot i això no li ha impedit enfilar-se al graó més alt del podi. Aran es manté segon a la general junior a sis punts per darrera del basc Julen Saenz, tercer a Cartagena. La final de la Copa Espanya tindrà lloc el dia 14 de juliol a Irún.

El viladrauenc Eloi Palau no ha pogut repetir la brillant actuació obtinguda a la prova anterior. Palau passava el tall de la classificatòria en la cinquena posició. A la prova final no ha pogut passar d’aquesta posició. La prova ha estat guanyada pel madrileny Alejandro Montalvo

El d’Aran no ha estat l’únic podi de la jornada, a la categoria d’alevins Ton Rusiñol ha obtingut la segona posició. A la categoria d’escoles femení la vigatana Alba Riera ha obtingut de nou la primera posició.

Guillem Oliver ha estat sisè en cadets, Dídac Peña dotzè en infantils, Marc Juvanteny cinquè en principiants i Aina Riera cinquena en escoles femení.


Podi junior amb Martí Aran

Podi aleví amb Ton Rusiñol

Martí Aran, Guillem Oliver, Eloi Palau, Dídac Peña, Marc Juvanteny i Ton Rusiñol
TRIALSPORTinfo@trialsport.es
© 2020 Tots els drets reservats.