CA | ES

Copa Espanya #2 Torredembarra

Copa Espanya #2 Torredembarra
Victòria d'Eloi Palau a la segona prova de la Copa Espanya

La segona prova de la Copa Espanya disputada aquest diumenge a Torredembarra s’ha saldat amb victòria del viladrauenc Eloi Palau. Palau ha passat el tall de la prova classificatòria finalitzant en la sisena posició, un resultat que li ha permès accedir a la final però que no satisfeia les expectatives de l’osonenc. En el transcurs de les cinc zones de la final Palau ha trobat el ritme de cursa i ha anat de pitjor a millor finalitzant en una meritòria primera posició amb un total d’onze punts pels dotze de l’aragonès Abel Mustieles i pels dinou del navarrès Benito Ros. Palau millora notablement el quart lloc obtingut a la prova inaugural disputada a Navarra, ara caldrà esperar si Palau mantindrà aquest bon ritme a la tercera prova que es disputarà el dia 3 de juny a Cartagena. En aquesta mateixa categoria el taradellenc Jordi Araque ha finalitzat vuitè millorant considerablement el tretzè lloc obtingut a Navarra

El de Palau no ha estat l’únic podi de la jornada, el recent Campió de Catalunya junior, Martí Aran, ha obtingut la segona posició en juniors, mateix lloc que va ocupar a la prova inaugural.

A la categoria de cadets el millor resultat ha estat per Guillem Oliver que ha acabt setè, Genís la Haba ha estat desè. En infantils Martí Rusiñol ha ocupat el novè lloc, Dídac Peña el dotzè i Arnau Blancafort el tretzè. A la categoria femenina d'escoles Alba Riera ha guanyat de nou i Aina Riera ha estat cinquena. Un altre podi a les categories dels petits ha vingut de la mà d'Aleix Farrés que ha ocupat la tercera posició d'alevins, en aquesta mateixa categoria Ton Rusiñol ha estat cinquè. Finalment en principiants i promeses Marc Juvanteny ha obtingut la cinquena posició i Max Solé la primera.


Eloi Palau

Martí Aran

Jordi Araque

Ton Rusiñol
TRIALSPORTinfo@trialsport.es
© 2020 Tots els drets reservats.