CA | ES

Copa del Món - Ploeuc-L'Hermitage

Copa del Món - Ploeuc-L'Hermitage
Segona prova de la Copa del Món

Alba Riera intentarà consolidar el liderat obtingut a Vic 

  • Martí Riera buscarà entrar a la final
  • Eloi Palau en procés de recuperació

Alba Riera té una nova cita aquest cap de setmana per consolidar-se al capdavant de la Copa del Món de Trial UCI. La jove vigatana que està demostrant un excel·lent estat de forma es va imposar a la prova inaugural disputada a Vic a principis d’abril contra tot pronòstic per davant de la vigent Campiona del Món l’alemanya Nina Reichenbach i de l’espanyola Vera Barón.

La cita tindrà lloc a la localitat Bretanya de Ploeuc L'Hermitage, Riera haurà de passar primer el tall de semifinals de dissabte per accedir a la final de diumenge.

Per la seva banda Martí Riera intentarà de nou igualar o millorar la vuitena posició obtinguda a Vic. Després d’un molt bon inici de temporada afronta aquesta segona part amb l’objectiu d’ocupar posicions capdavanteres. En el cas de la categoria masculina Riera haurà de passar primer el tall de quarts de final de dissabte, fita relativament accessible pel vigatà. Un copa a semifinals l’objectiu per Riera és obtenir una de les sis places de la final.

Eloi Palau que està en procés de recuperació causarà baixa en aquesta segona prova. El vigent Campió del Món va ser operat a principis de juny de la fractura de clavícula, malgrat haver reprès els entrenaments fa dos setmanes vol ser prudent per afrontar amb garanties la segona part de la temporada amb uns imminents Campionats del Món UCI que es disputaran la segona setmana d’agost.


Els tres esportistes del club han obtingut plaça per participar al Mundial de Glasgow

Els bons resultats dels tres esportistes del Trialsport Club Esportiu Osona els ha permès guanyar-se la plaça amb la selecció nacional per disputar els Campionats del Món de Trial UCI que enguany es celebraran del 9 al 12 d’agost a Glasgow (Regne Unit).

El viladrauenc Eloi Palau afrontarà la seva sisena participació, l’any passat a Abu Dhabi (Emirats Àrabs Units) es va proclamar Campió del Món absolut. Pel que fa a Martí Riera serà la seva segona participació després d’haver-se penjat l’or junior el 2021 a Vic, enguany debutarà a la categoria absoluta. Alba Riera debuta entusiasmada, serà la seva primera participació on espera entrar a la final i sumar experiència.

Enguany els Campionats del Món UCI es disputen conjuntament amb altres dotze disciplines ciclistes. Més 7.000 atletes provinents de més de 150 països hi prendran part. El macro esdeveniment ciclista de l’any tindrà lloc del 3 al 13 d’agost a Glasgow i a diferents ciutats escoceses.