CA | ES

Copa del Món #5 Antwerp

Copa del Món #5 Antwerp
Finalitza la Copa del Món a Antwerp

La Copa del Món ha finalitzat aquest cap de setmana a la ciutat flamenca d’Antwerp. Ha estat la darrera oportunitat pels esportistes osonencs per consolidar posicions a la general final.

El resultat més destacat a la cita belga ha estat el d’Eloi Palau que ha obtingut una desena posició a la categoria masculina de 20”, finalitzant en la novena posició a la general final. A la mateixa categoria Martí Aran ha obtingut la vintena posició, acabant en la trenta-setena posició a la general final. La prova va ser guanyada per l’aragonès Abel Mustieles.

Pel que fa a la categoria masculina de 26” el taradellenc Jordi Araque va haver d’abandonar per una caiguda sense conseqüències greus mentre disputava les semi finals, acabant en la vint-i-cinquena posició. La prova va ser guanyada pel britànic Jack Carthy. Araque ha acabat en la novena posició a la general final.

Pel que fa a la classificació en el rànquing UCI (http://www.uci.ch/trials/ranking/) Eloi Palau ocupa la novena posició i Martí Aran la cinquanta-sisena en la categoria masculina de 20”, mentre que Jordi Araque ocupa la desena posició en la categoria masculina de 26”.

Veure més continguts:


Eloi Palau

Jordi Araque

Martí Aran
TRIALSPORT • Sant Tomàs 12 - 08506 CALLDETENES • t. 629 888 111 • info@trialsport.es
© 2018 Tots els drets reservats.