CA | ES

Copa del Món #4 Berlin

Copa del Món #4 Berlin
Eloi Palau i Jordi Araque finalitzen setè i novè a la Copa del Món

La Copa del Món de Trial 2018 va posar punt i final el passat cap de setmana a Berlin (Alemanya).

El viladrauenc Eloi Palau obtenia a Berlin el seu millor resultat de l’any finalitzant la prova amb una mereixedora cinquena posició. Va passar els talls de quarts de final i de semi finals sense problemes classificant-se cinquè de grup (d’un total de sis que disputen la final). A la fase final no va acabar de trobar el ritme de cursa amb errades que l’allunyaven de les posicions de podi tal i com explica: “no he trobat el bon ritme de cursa fins a la última zona, però ja ha set massa tard, el circuit ha estat molt dur amb zones molt llargues on els dos minuts es feien justos, però estic molt content ja que he pogut superar obstacles de gran nivell. L’objectiu aquest any a la Copa del Món era el de poder accedir a les finals i n’he pogut disputar dues. Haver pogut accedir en aquesta final de Berlin em dona més confiança de cara a poder preparar els Campionats del Món d’aquí a tres setmanes a Xina”. Palau ha obtingut la setena posició final a la general masculina de 20”.

L’altre osonenc que ha disputat la prova masculina de 20” és Martí Aran. El de Borgonyà ha acabat en el vint-i-sisè lloc a la general. És un resultat que no l’acaba de satisfer tal i com explica: “la prova d’Itàlia i Bèlgica em van anar molt bé i vaig poder disputar les semi finals, encara no em veig amb capacitat d’accedir a les finals, però la prova de Berlín no va anar com m’hauria agradat, les zones eren d’un nivell molt alt i llargues, cosa que et permetia recuperar algunes errades, però en vaig cometre masses i ja no hi va haver marge de maniobra per poder passar de quarts”. Acabada la Copa del Món Aran se centre ja en els Campionats del Món que disputarà en categoria junior 20” d’aquí tres setmanes a Xina.

Pel que fa a la categoria masculina de 26” el taralladenc Jordi Araque ens tenia ben acostumats en veure’l disputar les finals, aquest any va accedir a la d’Àustria i a la d’Itàlia. A Berlin però ha obtingut un resultat que no l’ha satisfet tot i passar el tall de quarts de final tal i com diu: “ha set una prova en la que he comès moltes errors, caigudes absurdes després d’haver pogut passar part de la zona, al final he acabat tretzè. Malgrat això estic content de com ha anat la temporada havent pogut disputar dues finals i acabant dels deu primers”. Araque ha finalitzat en la novena posició a la general de la Copa del Món, tot i això serà l’únic del tres osonencs que no ha obtingut plaça per disputar els Campionats del Món.

 
Final masculina 20" amb Eloi Palau

TRIALSPORTinfo@trialsport.es
© 2021 Tots els drets reservats.