CA | ES

Copa del Món #3 Les Menuires

Copa del Món #3 Les Menuires
Jordi Araque destaca a la tercera prova de la Copa del Món

La tercera prova de la Copa del Món de Trial 2017 s’ha disputat aquest cap de setmana a Les Menuires (Les 3 Valls). El taradellenc Jordi Araque ha obtingut el seu millor resultat en Copa del Món finalitzant en una destacada sisena posició. Aquest bon resultat el consolida en el setè lloc a la general de la Copa del Món a la categoria masculina de 26” a falta de dos proves més que tindran lloc a finals d’agost a Albertville (França) i a finals de setembre a Antwerp (Bèlgica). La prova va ser guanyada pel francès Nicolàs Vallée.

A la categoria masculina de 20” el viladrauenc Eloi Palau finalitzava en la vuitena posició, però amb clares opcions de poder finalitzar dins el grup capdavanter dels sis primers que disputen la fase final ja que per un sol punt va quedar exclòs de disputar-la. Aquesta posició ha estat la millor obtinguda aquesta temporada i ara mateix ocupa la onzena posició a la general. Per la seva banda Martí Aran va finalitzar en la vint-i-dosena posició a la categoria masculina de 20”. La prova va ser guanyada pel veterà Benito Ros.

Pel que fa a la classificació en el rànquing UCI (http://www.uci.ch/trials/ranking/) Jordi Araque es manté en la vuitena posició i Eloi Palau en la novena.

Veure més continguts:


Jordi Araque

Eloi Palau

Martí Aran
TRIALSPORT • Sant Tomàs 12 - 08506 CALLDETENES • t. 629 888 111 • info@trialsport.es
© 2018 Tots els drets reservats.