CA | ES

Copa del Món #3 Antwerp

Copa del Món #3 Antwerp
Eloi Palau i Jordi Araque mantenen el top deu a la Copa del Món

La tercera prova de la Copa del Món de Trial 2018 va tenir lloc el passat cap de setmana a la ciutat flamenca d’Antwerp (Bèlgica).

A la categoria masculina de 26” el taralladenc Jordi Araque obtenia la dotzena posició. Una posició que no li permetia disputar la final com en les darrers proves disputades a Àustria i a Itàlia. Com ell mateix deia: “hi ha un grup capdavanter molt fort amb l’anglès Carthy, els francesos i Sergi Llongueras que gairebé sempre estan a davant, aquesta vegada s’ha col·lat a la final l’amfitrió Kenny Belaey, que als seus 35 anys demostra que està en plena forma. Si tinc un dia bo em veig capaç d’estar en aquest grup com ja ha passat a les dues anteriors proves, però s’ha d’afinar molt ja que som uns quinze que lluitem per les sis places de la final”. Ara mateix Araque està a la novena posició a la general.

Pel que fa a la categoria masculina de 20” el viladrauenc Eloi Palau va poder prendre la sortida després de la caiguda patida a Itàlia. L’esquinç de segon grau del turmell esquerra no li va permetre preparar-se adequadament per la prova belga, tot i això va acabar en una excel·lent vuitena posició tal i com explica: “després del diagnòstic de la lesió el més important era seguir les indicacions del traumatòleg i fer els treballs de fisioteràpia indicats per recuperar el màxim i poder estar a Bèlgica, hem aconseguit l’objectiu tot i que el rendiment sobre la bici no ha estat l’òptim, tot i això estic molt content amb una vuitena posició”. Palau és setè a la general.

Martí Aran també prenia la sortida a la prova masculina de 20”. El de Borgonyà passava sense problemes el tall del quarts de final. A la prova de semi finals obtenia la dinovena posició, la millor de la temporada fins el moment. Ara mateix es troba a la vint-i-unena posició a la general. En aquesta prova hem pogut veure el debut del jove Guillem Oliver de Taradell que obtenia la cinquanta-novena posició.

La quarta i decisiva prova de la Copa del Món tindrà lloc a Berlín (Alemanya) els dies 13 i 14 d’Octubre.


Així varen anar els quarts de final

TRIALSPORTinfo@trialsport.es
© 2021 Tots els drets reservats.