CA | ES

Copa del Món #2 Val di Sole-Trentino

Copa del Món #2 Val di Sole-Trentino
Araque, Palau i Aran consoliden posicions a la Copa del Món a Itàlia

La segona prova de la Copa del Món de Trial 2018 s’ha disputat aquest cap de setmana a Val di Sole (Itàlia). Els tres osonencs de la Unió Ciclista Vic varen superar sense problemes els quarts de final de la primera jornada, una jornada que va estar marcada per la pluja en el transcurs de la prova masculina de 20” on Martí Aran i Eloi Palau i prenien part.

Ja a les semifinals masculines de 26” Jordi Araque obtenia la quarta posició que li donava accés a la final, una final on els altres cinc finalistes eren francesos. El taradellenc va cedir dos posicions durant la disputa de la final acabant en la sisena posició. La prova va ser guanyada pel francès Nicolas Vallée. Araque es troba ara mateix en la vuitena posició a la general.

A la prova de semifinals masculina de 20" Eloi Palau i Martí Aran finalitzaven en la tercera i en la vint-i-quatrena posició respectivament. Amb aquest bon resultat el viladrauenc es guanyava l’accés a la final, una final que va tenir un desenllaç inesperat. A la zona tres durant la recepció d’un salt Palau li relliscava el peu esquerra recolzant-lo malament veient-se obligat a abandonar i amb diagnosi d’esquinç de tercer grau. Ara caldrà intentar recuperar-se per estar apunt per la pròxima prova que es disputarà a Antwerp (Bèlgica) els dies 21 i 22 de setembre. A la general Palau és setè i Aran és vint-i-vuitè.

Veure classificacions aquí

 
Final masculina 20" amb Eloi Palau                                                                                                   Final masculina 26" (a partir de 1h 33min) amb Jordi Araque

 
Així varen anar els quarts de final                                                                                                     Araque valornat la prova    

                                 

                              

TRIALSPORTinfo@trialsport.es
© 2020 Tots els drets reservats.