CA | ES

Copa del Món #1 Vöcklabruck

Copa del Món #1 Vöcklabruck
Bon debut a la primera de la Copa del Món

La primera prova de la Copa del Món de Trial 2018 s’ha disputat aquest cap de setmana a terres austriaques, a la localitat de Vöcklabruck. El resultat més destacat ha estat el de Jordi Araque a la categoria masculina de 26". El de Taradell va passar còmodament la primera fase de 1/4 de final obtenint accés a les 1/2 finals on va acabar en una brillant primera posició per davant dels grans favorits. Araque arrancaba la fase final com a cap de grup disputant una final inèdita de Copa del Món amb dos catalans més classificats, Sergi Llongueras i Pol Tarrés. Els altres tres classificats el britànic Jack Carthy, el francès Gilles Coustellier i l'espanyol Abel Mustieles tancaven el grup dels sis finalistes.
En la fase final Araque va anar cedint posicions fins acabar sisè, però demostrant en cada zona el bon nivell en que es troba ara mateix. El podi el van ocupar Carthy, que no va comètre cap penalització en el transcurs de les cinc zones de la final, el segon lloc fou per Llongueras i el tercer per Coustellier.

En la prova masculina de 20" Eloi Palau i Martí Aran finalitzaven en la novena i en la trenta-sisena posició respectivament. Ambdós van disputar la primera fase de 1/4 de final on Palau obtenia accés per la següent ronda de 1/2 finals i Aran es quedava fora. El viladrauenc va disputar una bona 1/2 final on un nombrós grup de riders es trobaven al capdevant de la classificació amb puntuacions molt baixes per obtenir plaça per la ronda final, però un error en saltar-se una cinta de límit el va relegar fins a la novena posició deixan-lo fora de la final. La prova va ser guanyada pel vatarà Benito Ros.

Veure classificacions aquí

 
Així de satisfet estava Araque després d'obtenir el primer lloc de les semis                  Palau valorant les semis

La propera prova serà a Val di Sole, Itàlia el 25 i 26 d'agost.

TRIALSPORTinfo@trialsport.es
© 2020 Tots els drets reservats.