CA | ES

Copa Catalana Trial i Kid's Cup

Copa Catalana Trial i Kid's Cup
Èxit de participació a la terecra prova de la Copa Catalana Trial i Kid's Cup
Èxit de participació a la terecra prova de la Copa Catalana de Trial i Kid's Cup.

Amb la disputa de la tercera prova de la Copa Catalana celebrada aquest diumenge a les instal·lacions de l'Atlètic Terrassa Hockey Club, el mataroní Andreu Miró es consolida al capdavant de la classificació amb un total de 60 punts per davant de l'osonencs Gerard Aguilar, segon a Terrassa i de Joan Figueras de Barcelona, quart a la prova. Guillem Mauri de Calella de Palafrugell ha obtingut la tercera posició amb 21 punts pels 9 del maresmenc i pels 12 de l'osonenc. Mauri ara és quart a la general.

La prova vallesenca que ha constat de d'un total de 5 zones a 2 voltes ha estat bastant dura, sobretot per la longitud d'algunes zones. El traçat mixt amb zones natural i artificials ubicades en el circuit Toyota, als costant de les pistes i a la zona boscosa de les instal·lacions de l'ATHC, ha estat calificada pels participants (més de vuitanta) com a una prova molt completa i selectiva.

Pel que fa a les categories de Kid's Cup, les posicions de podi en benjamins ha estat per Pol Dolz, seguit de Ton Marquès i de Martí Callís. En principiants el guanyador ha estat Marc Seuba seguit de Gerard Garcia i de Martí Aran. En alevins Eduard Aran s'ha imposat per davant de Domènec Lladó i d'Oriol Roca. Bernat Seuba ha estat el millor infantil seguit d'Eloi Paré i de Marc Puertas. El cadet Pol Tarrés s'ha imposat per davant de Ferran Granollers i de David Torres. Finalment en categoria open el guanyador ha estat Isak López seguit d'Oriol Tort i de Blai Homs.

La darrera prova serà a Cabrera de Mar el dia 2 de novembre.


TRIALSPORTinfo@trialsport.es
© 2021 Tots els drets reservats.