CA | ES

Copa Catalana Trial i Kid's Cup

Copa Catalana Trial i Kid's Cup
La pluja no impedeix la celebració de la final de la Copa Catalana de Trial i Kid's Cup 2008

Finalitza a Cabrera de Mar la Copa Catalana de Trial i Kid's Cup 2008

La pluja no ha impedit la celebració de la final de la Copa Catalana de Trial i Kid's Cup 2008, prova també puntuable per la Copa Maresme, que s'ha disputat avui diumenge a les zones de l'Alberg Torre Ametller.

La pluja i el vent que han estat presents durant tota la matinal no han espantat els més de cinquanta participants vinguts d'arreu de Catalunya. El circuit en el qual s'han hagut de donar dues voltes i format per cinc zones de per pedres i terra amb fullaraca i totalment amarades per l'aigua, no ha dificultat en excés el pas dels esportistes, alguns dels quals han finalitzat en zero punts. Qui pot ser més complicat ho han tingut han estat els participants de les categories infantil, cadet i expert, les zones dels quals estaven marcades en forts pendents. En l'apartat esportiu el mataroní Andreu Miró ha finalitzat en quarta posició, fet que no li ha impedit obtenir el títol final de la Copa Catalana de Trial 2008. Miró ha mantingut el liderat de la competició des del seu inici en la prova osonenca de l'Esquirol. La prova ha estat guanyada per Eduard Planas de Sant Joan de les Abadesses, seguit de Gerard Aguilar de l'Esquirol, que ha acabat segon a la general, i pel barceloní Joan Figueras, tercer a la general.

Pel que fa a les categories de Kid's Cup, en cadets, Ferran Granollers s'ha imposat per davant de Roger Vinyoli i de Pol Tarrés. Granollers ha finalitzat com a primer classificat final cadet seguit de David Torres i de Pol Tarrés. Bernat Seuba, Eloi Paré i Marc Puertas han acabat en primera, segona i tercera posició respectivament en infantil. Per aquest ordre han finalitzat en la general final. A la categoria d'alevins Eduard Aran s'ha imposat per davant de Domènec Lladó i d'Oriol Roca. En la general final Aran ha esta el guanyador seguit de Lladó en segona posició i de Joan Torres, en aquest cas, en la tercera posició. Un doble empat a zero punts en principiants entre Gerard Garcia i Marc Seuba ha donat la victòria a Garcia per ser el més ràpid en completar les dues voltes. Seuba ha estat segon i Martí Aran ha estat tercer. A la general final les posicions dels dos primers s'han intercanviat, essent Seuba el guanyador, Garcia el segon i Aran el tercer.
A la categoria de benjamins Pol Dolz ha finalitzat primer a la prova i a la general final. L'han acompanyat al podi Bernat Prat i Pol Cabré, amb idèntiques posicions a la general final. Finalment en open Isak Martínez ha guanyat la prova per davant de Blai Homs i de Víctor Ruiz. Martínez ha estat el guanyador final d'open seguit d'Homs i de Josep Lladó, absent, aquest últim, en les dues darrers proves, però amb dues victòries que li han permès conservar el tercer lloc final.

La prova maresmenca ha posat punt i final a la temporada de les competicions autonòmiques de la FCC (Federació Catalana de Ciclisme) 2008, i en les que aquest any hi han pres part 220 inscrits, tot un èxit de participació.TRIALSPORTinfo@trialsport.es
© 2021 Tots els drets reservats.