CA | ES

Copa Catalana #1 Barcelona

Copa Catalana #1 Barcelona
Participació de luxe al Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona

La Copa Catalana de Trial 2017 comença el dia 5 de març amb la seva prova estrella, el Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona (UCI-C1). L’espectacle del Trial reunirà grans esportistes del panorama internacional que desafiaran la gravetat a les zones de la Plaça de les Cascades de Montjuïc, Barcelona. 

La participació en l’apartat masculí serà de luxe. Els participants més llorejats sumen 19 títols mundials, entre ells els de Benito Ros (ESP), Kenny Belaey (BEL), Nicolas Vallée (FRA), Ion Areitio (ESP) i Eloi Palau (ESP). També han confirmat la seva participació figures destacades com Lucien Leiser (SUI), Andrei Burton (GBR) o Joacim Nymann (SWE), que encapçala el contingent de l’equip nacional de Suècia, i alguns riders de l’equip nacional de la República Txeca. En l’apartat femení han confirmat Irene Caminos (ESP), Maïlys Jouy (FRA), Nadine Kåmark (SWE) i Alba Hidalgo (ESP). Cal destacar també una nodrida participació catalana encapçalada per Jordi Araque, Domènec Lladó, Rafa Tibau i Joan Torres entre molts d'altres.

Un total de cinc zones a dues passades configuraran el traçat de la prova. Els sis millors classificats masculins disputaran una espectacular final que decidirà el guanyador de la prova. L’aragonès Abel Mustieles i la basca Irene Caminos varen ser els guanyadors de la passada edició en les categories absolutes masculina i femenina respectivament.

A part de les categories absolutes, la prueba inaugural acollirà les categories d’infantils (13-14 anys), cadets (15-16 anys), sènior (17 i més), sub23 (17-22) i open verds amb els següents horaris:

 07h30 - 08h00 Inspecció de les zones a peu
 07h30 - 08h00 Confirmació dels participants
 08h00 - 10h30 Prova única >> infantil, cadet, open verd, sub23, sènior
 10h30 - 12h30 Prova única >> elit femení | prova classificatòria >> elit masculí
 12h45 - 14h00 Final >> elit masculí
 14h00 - 14h15 Lliurament de premis totes les categories

Per participar cal fer la inscripció al web www.trialsport.es. El preu és de 30€. Hi ha temps fins el dia 1 de març. No s’accepten inscripcions el mateix dia de la prova.

Veure llista d'inscrits aquí

Tres proves més configuraran la Copa Catalana de Trial 2017, la segona a Altafulla (2 d’abril), la tercera a Girona (3-4 juny) en el marc de la Sea Otter Europe, finalment Terrassa (17 setembre) tancarà el certamen.

No deixis de seguir-nos a Instagram, Facebook utilitzant #CopaCatalanaTrial