CA | ES

Campionats del Món - Chengdu

Campionats del Món - Chengdu
Eloi Palau i Martí Aran participaran als Campionats del Món a Chengdu (Xina)

Eloi Palau i Martí Aran participaran en els propers Campionats del Món de Trial que es disputaran del 7 al 10 de novembre a Chengdu (Xina), els dos esportistes osonencs de la Unió Ciclista Vic han obtingut plaça amb l’equip nacional després d’una gran temporada internacional.

Pel viladrauenc Eloi Palau serà la seva tercera participació en uns Campionats del Món. El seu debut fou a Andorra l’any 2015 on va obtenir la quarta posició en categoria junior. El 2016, com a segon any de junior, es penjava la medalla d’or a Val di Sole (Itàlia). El 2017 no va estar convocat i aquest 2018 s’estrena a la categoria absoluta després d’obtenir la setena posició a la Copa del Món. L’objectiu de Palau per aquests mundials és el d’obtenir un top sis, posició que li permetria disputar la final tal i com explica: “obtenir una sisena posició es un objectiu realista ja que aquest any a la Copa del Món he pogut disputar dues finals, aquest seria us resultat més que satisfactori. Un cop a la final es lluitarà per millorar aquesta sisena posició”. Palau disputarà les semifinal el divendres dia 9 i la final està prevista pel dissabte dia 10.

Per Martí Aran serà el seu debut en uns Campionats del Món, i ho fa en un any on s’ha penjat la medalla de bronze en els Campionats d’Europa i en els Campionats d’Espanya, i la d’or en els Campionats de Catalunya junior. Pel de Borgonyà aquest serà el seu darrer any a la categoria junior i l’objectiu es clar tal i com explica: “aquest és el meu darrer any com a junior i m’he preparat molt per no deixar escapar la oportunitat. El primer pas es passar el tall de semifinals i obtenir posició per disputar la final, a partir d’aquí anar per la medalla”. La prova de semifinal per Aran serà el dijous dia 8 i la final està prevista pel dissabte dia 10. El seu debut serà abans però, amb la disputa de la prova d’equips nacionals.


Martí Aran i Eloi Palau

Martí Aran

Eloi Palau
TRIALSPORTinfo@trialsport.es
© 2021 Tots els drets reservats.