CA | ES

Campionats de Catalunya

Campionats de Catalunya
Martí Aran es proclama Campió de Catalunya junior a Gualba

Una nova edició dels Campionats de Catalunya de Trial s’han disputat aquest diumenge a Gualba (Vallès Oriental). El Parc Mediambiental de Gualba situat al massís del Montseny ha acollit la prova més important de l’any dins el calendari de la Federació Catalana de Ciclisme. Un total de cinc zones a tres voltes han configurat un exigent traçat, la prova s’ha caracteritzat per l’abundància d’aigua, no només a les zones de la riera sinó també en forma de pluja que ha caigut durant la primera part de la jornada.

Martí Aran de Borgonyà s’ha penjat la medalla d’or a la categoria de juniors. L’any passat Aran va aconseguir el subcampionat i aquest any, en el seu darrer pas a la categoria junior, ha aconseguit el títol.

El viladrauenc Eloi Palau ha obtingut la segona posició a la categoria absoluta. Amb 42 punts Palau ha avançat a Pol Tarrés (Campió el 2017) per la mínima. Els dos han empatat a punts però Palau ha estat capaç de superar més zones a zero relegant Tarrés a la tercera posició. El guanyador i Campió de Catalunya ha estat el maresmenc Sergi Llongueras, dominador aquest any de la Copa Osona. Per la seva banda Jordi Araque ha obtingut la quarta posició.

En prebenjamins els taradellencs Aniol i Marcel Ricart han ocupat el segon i tercer lloc del podi respectivament amb idèntiques puntuacions, un “zero” de més ha beneficiat a l’Aniol quedant per davant del seu germà. Destacar el primer lloc de la vigatana Alba Riera en principiants, una categoria on la majoria de participants són nens i on Marc Juvanteny ha finalitzat cinquè.

Genís la Haba i Guillem Oliver han finalitzat en la sisena i la vuitena posició respectivament en cadets. A la categoria d'infantils Pau Castias, Arnau Blancafort, Àlex Massó, Dídac Peña, Martí Rusiñol i Pol Nadeu han ocupat la sisena, vuitena, novena, desena, onzena i dotzena posició respectivament. A la categoria d'alevins Ton Rusiñol, Aleix Farrés i Pau Ribera han obtingut la quarta, sisena i novena posició respectivament. Finalment en benjamins Adrià del Rio, Nil Parramon i Bruc Parramon han obtingut les respectives cinquena, novena i dotzena posició.


Martí Aran ©FCC

Eloi Palau ©FCC

Aniol i Marcel Ricart ©FCC

Jordi Araque ©FCC
TRIALSPORTinfo@trialsport.es
© 2020 Tots els drets reservats.