CA | ES

Campionats de Catalunya

Campionats de Catalunya
Es disputen el dia 7 de maig a Ripoll

Una nova edició dels Campionats de Catalunya de Trial es disputaran el dia 7 de maig a Ripoll (Ripollès).

Les remodelades instal·lacions del Centre de Tecnificació Esportiva del Ripollès acolliran la prova més important de l’any dins el calendari de la Federació Catalana de Ciclisme. Les zones de la competició s’ubicaran a la nova instal·lació del CTER inaugurat el passat mes de setembre.
La competició que decidirà els campions catalans d’enguany constarà d’un total de cinc zones on els participants hauran de realitzar tres voltes amb un temps determinat.

La prova, organitzada pel CTER, l’Ajuntament de Ripoll i el Club Ciclista Ripoll, reunirà els millors esportistes absoluts de l’especialitat tant masculins com femenins. Rafa Tibau de Caldes de Montbui i Alba Hidalgo de Sant Andreu de Llavaneres defensaran els respectius títols obtinguts l'any passat a Torredembarra.

També s’hi disputaran les categories de cadets (15 i 16 anys), de juniors (17 i 18 anys) i de sub23 (19 a 22 anys). La cita catalana no descuida la base i comptarà amb les categories de benjamins (7 i 8 anys), de principiants (9 i 10 anys), d’alevins (11 i 12 anys) i d’infantils (13 i 14 anys).

Juntament amb els Campionats de Catalunya de Trial FCC també es disputaran les categories open, on el participants poden escollir el nivell de recorregut sense limitació d’edat, comptarà amb tres nivells de dificultat: el blanc, el blau i el verd.

Pel que fa als horaris, el primer horari d’inscripcions serà de 08:15 a 08:45 per a les categories d’alevins, d’infantils i d’opens, sent la sortida a les 09:00. De 10:30 a 11:00 és el torn per a les inscripcions de les categories cadet, sub23 i elits sent la sortida a les 11:00. Finalment a partir de les 11:30 fins les 12:00 hi haurà les inscripcions per a les categories de benjamins i  principiants, sent la sortida a les 12:00. El primer lliurament de premis s’estima pels vols de les 12:00.

Les inscripcions es poden realitzar anticipadament al web www.trialsport.es fins les 24:00h del dimecres  abans de la prova amb un preu de 25 o bé el mateix dia de la prova amb un preu de 30€.

No deixeu de participar a les xarxes socials Instagram, FacebookYouTubeTwitter i Pinterest utilitzant #CampionatCatalunya

Us deixem els resums de la prova dels Campionats de Catalunya de l'any passat disputats a Torredembarra.

  

 


TRIALSPORTinfo@trialsport.es
© 2021 Tots els drets reservats.