CA | ES

Campionats d'Europa

Campionats d'Europa
Martí Aran es penja el bronze als Campionats d'Europa

L’actuació de Martí Aran (U.C. Vic) als Campionats d’Europa junior disputats a Moudon (Suïssa) s’han saldat amb una medalla de bronze pel de Borgonyà. Aran va començar amb bon peu les semis obtenint el tercer lloc i assegurant-se l’accés a la final. Amb aquest bon resultat les expectatives a la final eren igualar o intentar millorar aquesta tercera posició. En el transcurs de la primera volta va mantenir un bon ritme podent acabar segon. La segona i decisiva volta va començar també bé, però una forta caiguda a la zona tres el va relegar a la tercera posició a favor de l’alemany Noah Sandritter. Uns punts irrecuperables que l’alemany va aprofitar per obtenir la segona posició.  Aran acabava la volta amb dos zeros més assegurant-se per la mínima la medalla de bronze tal i com explica: “Ha estat una caiguda molt forta, amb molèsties al canell esquerre, pensava que havia d’abandonar, però al veure que la medalla estava en joc a falta de dues zones m’he dit que era ara o mai. Podíem esperar una errada del Noah per optar a la plata, però no ha estat així. A mi em calia no fallar gens si volia estar al podi ja que he acabat empatat amb el quart i l’he superat per un zero de més. Ha estat una final molt dura, però al fina tercer d’Europa junior!”
És la tercera medalla que es penja l’osonenc aquesta temporada, aconseguint l’or als Campionats de Catalunya i el bronze als Campionats d’Espanya i d’Europa.

El viladrauenc Eloi Palau (U.C. Vic) va disputar la prova absoluta on va obtenir l’accés a la final classificant-se en la cinquena posició a les semifinals. La final es presentava interessant i molt competitiva. Palau finalitzava la primera volta en la sisè posició, però a només dos punts del tercer graó del podi, els dos primers havien agafat una avantatge considerable. El grup de quatre va anar intercanviant posicions en el transcurs de la segona volta. En el còmput de la segona volta Palau no va poder millorar la puntuació de la primera volta i va certificar una sisena posició final. “Ha estat una final molt disputada, he comès alguns errors difícils de recuperar però estic satisfet ja que ha estat una final físicament molt dura i pel meu nivell és un bon resultat. He pogut disputar la final que era l’objectiu”.


La següent cita internacional serà a finals d’agost amb la segona prova de la Copa del Món a Val di Sole (Itàlia).


Podi junior amb Montalvo, Sandritter i Aran

Martí Aran en acció a la final

Eloi Palau en acció a la final
TRIALSPORTinfo@trialsport.es
© 2020 Tots els drets reservats.