CA | ES

Campionats d'Espanya

Campionats d'Espanya
Podis i bons resultats pels alumnes i monitors de l'escola

Els Campionats d'Espanya disputats aquest cap de setmana a Azuqueca de Henares (Guadalajara) han deixat uns bons resultats pels alumnes i monitors de l'escola. Jordi Araque en elit masculí 26 ha mantingut la medalla de bronze obtinguda l'any passat a Sevilla. Araque està molt satisfet ja que ve d'una època amb compromisios acadèmcis que no li han permès preparar-se la competición com hagués volgut. Per la seva banda Martí Aran també ha obtingut el bronze a la categoria de junior 20, un resultat gens fàcil ja que com ell mateix diu era un grup de quatre esportistes molt forts que tots optavem a posicions de podi, per tant estar dins el podi és bò.
Eloi Palau ha finalitzat quart en elit masculí 20 a pocs punts del podi, una insjusticia arbitral el va descol·locar cometent diversos erros impropis d'ell.

 

Pel que fa a les categories dels més petits tenim tres medalles, la més destacada la de la vigatana Alba Riera en principiants femení que obtenia una meritòria medalla d'or. Els gurbatans Ton Rusiñol i Ania Riera obtenien la plata i el bronze en alevins i infantil femení respectivament. Per la seva banda Marc Juvanteny de Vilanova de Sau finalitzava cinquè en principiants. Aquests resultats els hi donen pràcticament  la plaça per poder disputar els propers Jocs Mundials que enguany es disputaran en Lazzate (Itàlia) el primer cap de setmana d'agost.


Podi elit masculí amb Jordi Araque

Podi aleví amb Ton Rusiñol

Podi infantil femení amb Aina Riera

Podi principiant femení amb Alba Riera
TRIALSPORTinfo@trialsport.es
© 2020 Tots els drets reservats.