CA | ES

Campionat de Guipúscoa 2009

Campionat de Guipúscoa 2009
Èxit de convocatòria a Urretxu
Urretxu va tornar a celebrar la seva cita anual amb el trial, amb un gran èxit de convocatòria, els esportistes y públic que es van acostar a les proximitats de Santa Barbara van gaudir d'aquest espectacular esport ciclista.

La tercera prova puntuable del campionat va acollir a 61 participants que van gaudir d'una prova mixta amb obstacles naturals i artificials.

El bon temps va donar una treva als ciclistes, oferint un bon dia pel pilotatje. En les dues proves anteriors del campionat, els participants van haver de participar sota la pluja.

Cal destacar l'abundant participació de nens i nenes que van acudir a la prova de trial per primera vegada, ja que molts dels participants de categories inferiors eren d'Urretxu i de Zumarraga.

A la categoria superclas, la qualitat dels participants va quedar patent en l'empat a 8 punts entre Ion Areitio i Iker Lezeta. Pel desempat, els dos van haver de fer una zona més, després de la qual Ion Areitio es va classificar en primera posició al completar la zona sense cap punt, pels cinc d'Iker Lezeta.

El proper 1 de març la cita serà a Aretxabaleta i el dia 8 de març el campionat finalitzarà a Oñati.

Ion Areitio