CA | ES

1997-2022, 25 anys d'escola

1997-2022, 25 anys d'escola
L'Escola de Trial celebra els 25 anys de funcionament

Trialsport ha esdevingut una de les escoles precursores i de referència de l’esport al país. Amb Dani i Blai Parramon al capdavant van començar a impartir classes a Calldetenes el gener de 1997. 25 anys després s’ha consolidat i ha anat augmentant any a any el nombre d’alumnes i ajudant a donar visibilitat a l’esport.

Al llarg dels anys s’han inclòs altres ofertes formatives tals com cursets d’estiu, serveis d’extraescolars, estades ... destacar la llarga experiència com a organitzadors de competicions com ara la consolidada Copa Osona, proves de la Copa Catalana, els Campionat del Món de Trial UCI de l’any passat o la Copa del Món de Trial UCI d’aquest més de maig a Vic.

“S’ha arribat aquí gràcies a l’ajuda de molts: familiars, amics, veïns, ajuntaments, UC Vic, Federació Catalana de Ciclisme... el seu suport per petit que hagi set ha contribuït a fer gran l’esport i l’Escola de Trial”, afirmen els germans Parramon. Una peça clau ha estat l’equip de monitors i tècnics que han format, “transmeten el missatge i els valors de l’escola. Són pal de paller, sense ells l’escola no seria el mateix” també de totes les famílies “a qui cal agrair la confiança que ens han fet al llarg dels anys i que han fet créixer i consolidar el projecte de l’escola”, diuen.

Vint-i-cinc anys són per celebrar-los i aquest dissabte ho celebraran a les instal·lacions del Mas de Bigues de Vic a dos quarts d’una del migdia, paral·lelament també es podrà veure una exposició de fotos des dels inicis de l’Escola de Trial.