CA | ES

Escola d'estiu

ESCOLA D'ESTIU
L’Escola d’estiu de Trial es portarà a terme durant les dues primeres setmanes de juliol (de l’1 al 5 i del 8 al 12) i durant la penúltima de juliol (del 22 al 26) en horari de 8h45 a 13h15. Com cada any hem preparat un entretingut programa d'activitats i jocs que giren entorn la bicicleta. El nostre objectiu és que els nens i nenes gaudeixin de l'estiu i s'ho passin d’allò més bé practicant l’esport que més els agrada.

QUI POT VENIR
L'Escola d'estiu de Trial és adequada a tots els nivells, no importa si mai has practicat Trial. Està pensada tant pels que descobreixen aquesta modalitat esportiva com pels que ja en són uns practicants habituals. L’edat mínima per poder venir és a partir dels 6 anys, nens i nenes de l’any 2013 o abans.

ON HO FEM
Tindrà lloc a Calldetenes on es disposa d’un ampli circuit permanent de Trial, a més l’entorn disposa d’extenses àrees naturals que permeten la pràctica de l’esport i altres activitats a l’aire lliure. Durant les activitats d’estiu la piscina no pot faltar, així doncs durant la setmana també hi anirem a refrescar-nos. Durant tota la setmana les bicicletes poden quedar-se a les nostres instal·lacions per evitar trasllats. També disposem de servei de reparació per si algú ho necessita.

PREUS I SERVEIS
El preu d’una setmana és de 55€, dues setmanes 105€, tres setmanes 155€. El segon germà inscrit tindrà un descompte del 10%. Les setmanes no es podran fraccionar si per alguna causa algun dia no es pot venir. La inscripció inclou la samarreta de l’Escola de Trial, l’entrada a la piscina i la bicicleta si no es té.

• Acollida de 8h00 a 8h45 (5€/setmana) o esporàdic (3€/dia)
• Dinar i vigilància de 13h00 a 15h00 (31€/setmana) o esporàdic (10€/dia)
• Custodia de bicicletes durant tota la setmana (gratuït)
• Reparació bicicletes (a determinar en funció de la reparació a fer)

FORMA DE PAGAMENT
El pagament es farà amb transferència bancària en el número de compte de CaixaBank: ES25 2100 7001 3702 0007 1410.

INSCRIPCIÓ
El termini d’inscripcions finalitza el dia 31 de maig o fins completar totes les places. El mínim d’assistents per setmana és de 8. Si arribada aquesta data no hi ha el mínim requerit, la setmana quedarà anul·lada, l’import dels inscrits serà abonat. Cal enviar la inscripció juntament amb la copia del DNI, la copia de la targeta sanitària i el comprovant de la transferència a info@trialsport.es. Confirmada la inscripció us farem arribar la resta d’informació amb el material que cal portar.

No espereu més i descarregueu-vos el PDF per fer la inscripció.

DESCARREGAR INFORMACIÓ I FORMULARI D'INSCRIPCIÓ
TRIALSPORTinfo@trialsport.es
© 2019 Tots els drets reservats.