CA | ES

Escola d'estiu

ESCOLA D'ESTIU
L’Escola d’estiu de Trial es portarà a terme del 28 de juny al 16 de juliol en horari de 8h45 a 13h15. Com cada any hem preparat un entretingut programa d'activitats i jocs que giren entorn la bicicleta. El nostre objectiu és que els nens i nenes gaudeixin de l'estiu i s'ho passin d’allò més bé practicant l’esport que més els agrada.

QUI POT VENIR
L'Escola d'estiu de Trial és adequada a tots els nivells, no importa si mai has practicat Trial. Està pensada tant pels que descobreixen aquesta modalitat esportiva com pels que ja en són uns practicants habituals. L’edat mínima per poder venir és a partir dels 6 anys, nens i nenes de l’any 2015 i anteriors.

ON HO FEM
Tindrà lloc a les instal·lacions del Mas de Bigues de Vic, on es disposa d’un ampli circuit permanent de Trial que compta amb nombrosos espais ombrejats i punts d’aigua. Durant tota la setmana les bicicletes poden quedar-se a les nostres instal·lacions per evitar trasllats. També disposem de servei de reparació per si algú ho necessita.

PREUS I SERVEIS
El preu d’una setmana és de 65 €, dues setmanes 125 € i de tres setmanes 186 €. El segon germà inscrit tindrà un descompte del 10%. Les setmanes no es podran fraccionar si per alguna causa algun dia no es pot venir.

• Custòdia de bicicletes durant tota la setmana (gratuït)
• Reparació bicicletes (cost a determinar en funció de la reparació a fer)

TERMINI, DOCUMENTACIÓ I FORMA DE PAGAMENT
El termini d’inscripcions és fins el divendres dia 4 de juny o fins completar totes les places. El mínim d’assistents per setmana és de 8. Si arribada aquesta data no hi ha el mínim requerit, la setmana quedarà anul·lada, l’import dels inscrits serà retornat. La setmana abans de començar us farem arribar la resta d’informació amb el material que cal portar i els protocols que caldrà aplicar.

Per fer la inscripció necessitem que ens envieu la següent documentació a info@trialsport.es:
• Full d’inscripció + Compromís de responsabilitat
• Còpia del DNI*
• Còpia de la targeta sanitària*
• Comprovant de la transferència
*Si ja s’ha assistit a l’escola anteriorment no caldrà adjuntar ni còpia del DNI ni còpia de la targeta sanitària.

El pagament cal fer-lo mitjançant transferència bancària:
• IBAN: ES25 2100 7001 3702 0007 1410
• Titular: Trialsport Club Esportiu Osona
• Concepte: “Nom del participant”

No espereu més i descarregueu-vos el PDF per fer la inscripció.

DESCARREGAR INFORMACIÓ I FORMULARI D'INSCRIPCIÓ
TRIALSPORTinfo@trialsport.es
© 2021 Tots els drets reservats.