CA | ES

Escola d'estiu

ESCOLA D'ESTIU 2018
L’Escola d’estiu de Trial es portarà a terme durant l’última setmana de juny i les tres primeres de juliol en horari de 8h45 a 13h15. Com cada any hem preparat un entretingut programa d'activitats i jocs que giren entorn la bicicleta. El nostre objectiu és que els nens i nenes gaudeixin de l'estiu i s'ho passin d’allò més bé practicant l’esport que més els agrada.

QUI POT VENIR
L’Escola d’estiu de Trial està pensada per tots els nivells, no importa si mai no has practicat Trial. Està adreçada a nens i nenes a partir de 5 anys, nascuts l’any 2013 o abans.

ON HO FEM
Tindrà lloc a Calldetenes on es disposa d’un ampli circuit permanent de Trial, a més l’entorn disposa d’extenses àrees naturals que permeten la pràctica de l’esport i altres activitats a l’aire lliure. Durant les activitats d’estiu la piscina no pot faltar, així doncs durant la setmana també hi anirem a refrescar-nos. Durant tota la setmana les bicicletes poden quedar-se a les nostres instal·lacions per evitar trasllats. També disposem de servei de reparació per si algú ho necessita.

PREUS I SERVEIS
El preu d’una setmana és de 55€, dues setmanes 105€, tres setmanes 150€, quatre setmanes 190€. El segon germà inscrit tindrà un descompte del 10%. Les setmanes no es podran fraccionar si per alguna causa algun dia no es pot venir. La inscripció inclou la samarreta de l’Escola de Trial, l’entrada a la piscina i la bicicleta si no es té.

• Acollida de 8h00 a 8h45 (5€/setmana) o esporàdic (3€/dia)
• Dinar i vigilància de 13h00 a 15h00 (31€/setmana) o esporàdic (10€/dia)

FORMA DE PAGAMENT
El pagament es farà amb transferència bancària en el número de compte de CaixaBank: ES25 2100 7001 3702 0007 1410.

INSCRIPCIÓ
El termini d’inscripcions finalitza el dia 15 de juny. El mínim d’assistents per setmana és de 8. Si arribada aquesta data no hi ha el mínim requerit, la setmana quedarà anul·lada, l’import dels inscrits serà abonat. Cal enviar la inscripció juntament amb la copia del DNI, la copia de la targeta sanitària i el comprovant de la transferència a info@trialsport.es. Confirmada la inscripció us farem arribar la resta d’informació amb el material que cal portar.

No espereu més i descarregueu-vos el PDF per fer la inscripció.

INFORMACIÓ I INSCRIPCIÓ ESCOLA D'ESTIU
TRIALSPORT • Sant Tomàs 12 - 08506 CALLDETENES • t. 629 888 111 • info@trialsport.es
© 2019 Tots els drets reservats.